"Grammy" balvu vakarā dominē dziļi dekoltē. FOTO
Bijonsē, Lady Gaga, Kima Kardašjana un Nikija Mināža.
Slavenības
2015. gada 9. februāris, 15:55

"Grammy" balvu vakarā dominē dziļi dekoltē. FOTO

Jauns.lv

Lady Gaga, Nikija Mināža, Bijonsē un Kima Kardašjana. Šīs dāmas un vēl citas „Grammy” balvu vakaram bija izraudzījušās tērpus ar ultra dziļiem un pikantiem dekoltē.

Aizvadītās svētdienas vakarā „Staples Centre” arēnā Losandželosā norisinājās gadskārtējā mūzikas balvas „Grammy” pasniegšanas ceremonija, kas pulcēja daudzas pasaules zvaigznes.

R’n’B mūziķe Bijonsē „Grammy” ceremoniju apmeklēja melnā pēc pasūtījuma darinātā Ņujorkas zīmola „Proenza Schouler” vakartērpā. Kamēr vieni allaž eleganto dziedātāju ierindo labāk ģērbto skaitā, citi skeptiskāk noskaņotie uzskata – esot izskatījies, ka mūzikas zvaigzne šo tērpu palienējusi no citas šarmantas un seksapīlas dziedātājas garderobes – arī latino dīva Dženifera Lopesa iecienījusi auguma līnijas akcentējošus tērpus ar ļoti dziļiem un jutekliskiem dekoltē.

Repere Nikija Mināža balvu vakaram bija izvēlējusies dizainera Toma Forda darinātu tērpu. Arī viņa ierindota labāk ģērbto skaitā. Kritiķi atzīst, ka dziļais dekoltē un bārkstis apģērba lejasdaļā piešķīris tērpa nēsātājai īpašu seksapīlu.

Dziedātāja Lady Gaga uz „Grammy” ceremoniju ieradās sava stilista Brendona Maksvela darinātā sudrabotā vakarkleitā ar dziļu dekoltē un lielu šķēlumu. Lai gan popzvaigzne šoreiz nebija uzvilkusi ko šokējošu un avangardisku, modes kritiķiem viņas tērpa izvēle nepatika. Viņi popzvaigzni ierindojuši sliktāk ģērbto skaitā. Varbūt tieši tāpēc, ka viņa nepārsteidza ar ekstraordināru tērpa izvēli, kā to dara parasti?

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana prestižo „Grammy” ceremoniju apmeklēja „Jean Paul Gaultier” darinājumā. Tērps vairāk atgādināja halātiņu, kas uzvilkts pēc vannas. Arī modes kritiķiem nepatika Kardašjanas izvēle. Iecienītā zīmola „Balmain” vietā, sabiedrības dāma nu izvēlējusies citu, taču kritiķuprāt nav spējusi „iznest” apģērbu. „Kleita, iespējams, labi izskatās modelei uz mēles, taču nepiestāv mazai, formīga auguma īpašniecei,” norādījuši stila pētnieki.

Skandalozās zvaigznes Mailijas Sairusas tērpam dekoltē nebija tik dziļš kā pārējo slaveno dāmu izraudzītajiem apģērbiem. Taču uzmanību alkstošā Sairusa izvēlējusies tērpu ar pikantām detaļām. Viņa šim vakaram izraudzījusies vakarkleitu no franču modes nama „Alexandre Vauthier” kolekcijas. Tā valkātājai zem apģērba nav apakšveļas... Modes kritiķi Mailijas izvēli šoreiz novērtējuši atzinīgi. Viņa ierindota vakara labāk ģērbto sieviešu skaitā.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press