foto: DGP/imageSPACE/Shutterstock/ Vida Press
Rebela Vilsone pastāsta, ka zaudējusi nevainību 35 gadu vecumā ar kādu populāru aktieri
Rebela Vilsone.
Slavenības
2024. gada 5. aprīlis, 06:15

Rebela Vilsone pastāsta, ka zaudējusi nevainību 35 gadu vecumā ar kādu populāru aktieri

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Filmas “Pirmklasīgās” (“Pitch Perfect”) zvaigzne Rebela Vilsone savā biogrāfiskajā grāmatā atklājusi slavena aktiera vārdu, ar kuru viņa 35 gadu vecumā zaudējusi nevainību. Rebela atzīst, ka mīļotajam vīrietim nebija ne jausmas, ka šī ir viņas pirmā seksa pieredze.

Rebela Vilsone atklājusi, ka zaudējusi nevainību ar aktieri un komiķi Mikiju Gūču junioru, kad viņai bija 35 gadi.

Nesen izdotajos memuāros “Rebel Rising”, kas šonedēļ nonākuši grāmatnīcu plauktos ASV, austrāliešu aktrise vaļsirdīgi stāsta par saviem bijušajiem mīļotajiem un kāpēc izvēlējusies zaudēt nevainību, kad jau bija krietni pāri 30.

foto: Rick Davis / SplashNews.com/ Vida Press
Rebela Vilsone ar jauno biogrāfisko grāmatu.

44 gadus vecā aktrise un komiķe paskaidrojusi, ka viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc viņa tik ilgi gaidījusi pirmo seksu, ir tāds, ka viņa bijusi pārliecināta, ka “liela meitene nekad nevienam nešķitīs seksuāli pievilcīga”.  

Rebela atklāja, ka Mikijs, kurš ir multimiljonāra baņķiera, 700 miljonu dolāru vērtās kompānijas “GFI Group” dibinātāja Maikla Gūča dēls, nav apzinājies, ka tā ir viņas pirmā reize. Par to informē izdevums “The Mirror”.

Viņa rakstīja: “Un, Miks, es zinu, ka tas varētu būt tev jaunums, ja šo lasi, bet jā, es zaudēju savu nevainību ar tevi.”

Holivudas aktrises Rebelas Vilsones fantastiskās pārvērtības

Pērn aktrise Rebela Vilsone pasauli šokēja ar teju neticamām vizuālām pārvērtībām. Iepriekš apaļīgā Holivudas zvaigzne pārsteidza ar nudien iespaidīgu svara ...

gallery icon

Filmas “Pirmklasīgās” aktrise paskaidroja, ka viņas mātes krūts vēža diagnoze bijusi daļa no motivācijas beidzot zaudēt nevainību.

Viņa paskaidroja: “Dzīve IR īsa. Es negribēju aizvadīt savu dzīvi, nepiedzīvojot seksu. Nepiedzīvojot mīlestību. Es palaidu Visumā šo domu, ka beidzot esmu gatava. Es biju gatava izjust bailes un vienkārši darīt.”

“Es grasījos to izdarīt ar nākamo puisi, kas nāks, – kurš arī šķistu piemērots laulības kandidāts.”

Austrāliešu komiķe Rebela Vilsone nokritusies svarā par 30 kg!

gallery icon

Rebela iepazinās ar Mikiju pēc tam, kad filmas “Pirmklasīgās” kolēģe Hana Meja Lī abus saveda kopā. Rebela bija tikko atgriezusies Losandželosā pēc Austrālijā pavadīta laika kopā ar mammu.

Rebela padalījusies atmiņās, kā Mikijs viņu “aplidojis” un pēc mēnesi ilga randiņu perioda viņa uzaicinājusi puisi palikt pie sevis.

Rebela atklāja, ka skatījusies pornogrāfiju un izmantojusi vibratoru iepriekšējā vakarā, “gatavojoties” gaidāmajam notikumam.

Viņa piebilda, ka pēc pārgulēšanas ar Mikiju, gribējusi būt kopā ar viņu “visu laiku”.

Abu romantiskās attiecības izirušas sešus mēnešus vēlāk, kad aktrise uzzinājusi, ka viņas mīļotajam vīrietim ir atkarības problēma.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Rebela Vilsone ar dzīvesbiedri – latvieti Ramonu Agrumu 2023. gadā.

Mikijs atzina, ka rehabilitācijas klīnikās bijis 17 reižu, un Rebela gaidīja gadu, lai redzētu, vai viņš spēj atbrīvoties no atkarības un abi varētu atjaunot attiecības.

Lai gan viņi neatjaunoja romantiskās attiecības, abi palika labi draugi.

2021. gadā Mikijs padalījās ar arhīva fotogrāfiju, kurā redzams kopā ar Rebelu, un to komentēja vārdiem: “Pati skaistākā meitene, kuru pazīstu… kā iekšēji, tā ārēji.”

Biogrāfiskajā grāmatā Rebela arīdzan atklāj, ka svara zaudēšanai reiz izmantojusi 2. otrā tipa cukura diabētam paredzētās zāles “Ozempic” un 2020. gadā nokritusies par 36 kg.

Iepriekš aktrise tika apgalvojusi, ka viņai izdevies nokristies svarā līdz 75 kg atzīmei tikai pateicoties intensīviem treniņiem kopā ar fitnesa treneri Džono Kastano Asero.

Holivudas komiķe Rebela Vilsone un viņas mīļotā sieviete Ramona Agruma

gallery icon