foto: Instagram
"Viņai bija daudz grūtāk" - Holivudas zvaigzne Rebela Vilsone atklāj, ko par attiecībām ar latvieti domā Ramonas Agrumas ģimene
Par mīlas attiecībām ar latvieti Ramonu Agrumu (pa kreisi) aktrise Rebela Vilsone pasaulei vēstīja, soctīklos publiskojot šo foto.
Slavenības
2023. gada 14. februāris, 13:57

"Viņai bija daudz grūtāk" - Holivudas zvaigzne Rebela Vilsone atklāj, ko par attiecībām ar latvieti domā Ramonas Agrumas ģimene

Jauns.lv

Holivudas aktrise Rebela Vilsone apspriedusi savas attiecības ar Ramonu Agrumu un atzinusi, ka draudzenes ģimene vēl nav pilnībā pieņēmusi pāra attiecības.

42 gadus vecā aktrise atklāti pastāstījusi par pozitīvismu, ko izjutusi no savas ģimenes, taču arī atklāja, ka Ramonas ģimene nav bijusi tik atvērta.

Aktrise slavēja savu tuvāko reakciju uz viņas paziņojumu par attiecībām ar sievieti, vēsta "Mirror".

"Mana ģimene ir apbrīnojama," podkāstā "Life Uncut" palepojās Rebela.

Tomēr slavenība arī atklāja, ka viņas attiecības ir izrādījušās grūtāk pieņemamas viņas 38 gadus vecās partneres ģimenei.

"Ramonas ģimene nav bijusi tik pieņemoša," viņa piebilda. "Un tāpēc daudzējādā ziņā viņai ir bijis daudz grūtāk šo ziņu publiskot.

Ramonas Agrumas izklaides smalko aprindu ballītēs

Holivudas aktrises Rebelas Vilsones (42) vārds jau otro nedēļu ir pasaules ietekmīgāko tabloīdu virsrakstos, jo kino zvaigzne negaidīti nāca klajā ...

gallery icon

"Viņa nav sabiedrības redzeslokā, viņai klājas daudz grūtāk. Ir tik skumji skatīties, kas notika ar viņas ģimeni dēļ tā. Cerams, ka cilvēki mainīs attieksmi pret lietām."

Rebela savu netradicionālo seksuālo orientāciju atklāja pērn jūnijā savā "Instagram" profilā. 

Jauns.lv jau rakstīja, ka Vilsone pērn negaidīti nāca klajā ar paziņojumu, ka laimi atradusi attiecībās ar sievieti. Un šī sieviete ir latviete.

Austrāliešu komiķe Rebela Vilsone nokritusies svarā par 30 kg!

gallery icon

Tas bija liels pārsteigums kā aktrises faniem, tā medijiem, jo Rebelai iepriekš ir bijušas attiecības ar vairākiem vīriešiem. Pēdējais viņas draugs bija miljardieris Džeikobs Bušs, ar kuru viņa satikās apmēram gadu – līdz 2021. gada februārim. Zināms, ka pirms tam viņai bija attiecības arī ar kaskadieri Adenu Steju, Austrālijas tenisistu Metu Reidu un aktieri producentu Mikiju Guču.

"Es domāju, ka meklēju Disneja princi... Bet varbūt visu šo laiku man bija jāmeklē Disneja princese," sociālajā vietnē "Instagram" raksta pati Vilsone, pievienojot mirkļbirku #loveislove un varavīksnes simbolu, ko izmanto LGBT kopiena. Holivudas komiķe arī atklāja, ka viņas jaunā draudzene ir 1984. gadā dzimusī Ramona Agruma.

Holivudas komiķe Rebela Vilsone un viņas mīļotā sieviete Ramona Agruma

gallery icon

Ramona ir latviete, un tā sauktajos treknajos gados, kad pašmāju prese cītīgi sekoja tā laika spilgtākās ballīšu karalienes Anetes Sončikas gaitām, arī Agruma bija viešņa daudzos smalko aprindu burziņos. Sākumā Ramona stādījās priekšā kā nekustamo īpašumu uzņēmēja, vēlāk viņa grandiozi atklāja savu restorānu "Vanille" Vecrīgā, kur līksmoja un dārgāko šampanieti laistīja un dzēra tā laika zelta jaunatnes zināmākie pārstāvji, bet pēcāk gaišmatainā daiļava paziņoja, ka ir godājama par apģērbu dizaineri. 2008. un 2009. gadā stilīgi un dārgos zīmolos ģērbtās Ramonas Agrumas fotogrāfijas bieži tika publicētas Latvijas smalko aprindu slejās un stila žurnālu modes lapās.

Holivudas aktrises Rebelas Vilsones fantastiskās pārvērtības

Pērn aktrise Rebela Vilsone pasauli šokēja ar teju neticamām vizuālām pārvērtībām. Iepriekš apaļīgā Holivudas zvaigzne pārsteidza ar nudien iespaidīgu svara ...

gallery icon

25. dzimšanas dienu jauniete šiki un pompozi atzīmēja kopā ar draudzenēm un vecākiem, palepodamās arī ar to, ka ir turīga un ietekmīga tētuka meitiņa, proti, viņas tēvs ir uzņēmējs un politiķis Armands Agrums.

Izgaismojot Holivudas aktrises Rebelas Vilsones mīlas attiecības ar Ramonu Agrumu, ārzemju prese vēstīja, ka jau vairākus gadus Agruma karjeru kaldina ASV un dzīvo Losandželosā. Ar Vilsoni Agruma sapazinusies caur kopīgiem draugiem.

foto: LETA
Ramonas tēvs politiķis Armands Agrums. 2018. gadā Saeimas vēlēšanās Armands Agrums bija partiju apvienības LSDSP/KDS/GKL līderis.