foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Holivudas zvaigzne Rebela Vilsone mīļotajai latvietei Ramonai dzimšanas dienā sagādā varenu pārsteigumu
Ramona, Kailija un Rebela.
Slavenības
2024. gada 1. februāris, 11:30

Holivudas zvaigzne Rebela Vilsone mīļotajai latvietei Ramonai dzimšanas dienā sagādā varenu pārsteigumu

Jauns.lv

Holivudas aktrise Rebela Vilsone savai dzīvesbiedrei, latviešu uzņēmējai Ramonai Agrumai 40. dzimšanas dienā sagādājusi nudien iespaidīgu pārsteigumu - iespēju dziedāt un uzdejot kopā ar popdīvu Kailiju Minogu!

Video, kā Kailija Minoga latvietei dzied "Happy Birthday", Vilsone ievietojusi soctīklā "Instagram".

"Visu laiku labākā dzimšanas diena! Paldies manai mīlai Rebelai Vilsonei," tā paldies saka Ramona.

Kā zināms, 2022. gadā Holivudas zvaigzne Vilsone negaidīti nāca klajā ar paziņojumu, ka laimi atradusi attiecībās ar sievieti. Un šī sieviete ir latviete - 1984. gadā dzimusī Ramona Agruma.

Holivudas komiķe Rebela Vilsone un viņas mīļotā sieviete Ramona Agruma

gallery icon

Tā sauktajos treknajos gados, kad pašmāju prese cītīgi sekoja tā laika spilgtākās ballīšu karalienes Anetes Sončikas gaitām, arī Agruma bija viešņa daudzos smalko aprindu burziņos. Sākumā Ramona stādījās priekšā kā nekustamo īpašumu uzņēmēja, vēlāk viņa grandiozi atklāja savu restorānu "Vanille" Vecrīgā, kur līksmoja un dārgāko šampanieti laistīja un dzēra tā laika zelta jaunatnes zināmākie pārstāvji, bet pēcāk gaišmatainā daiļava paziņoja, ka ir godājama par apģērbu dizaineri. 2008. un 2009. gadā stilīgi un dārgos zīmolos ģērbtās Ramonas Agrumas fotogrāfijas bieži tika publicētas Latvijas smalko aprindu slejās un stila žurnālu modes lapās.

Izgaismojot Holivudas aktrises Rebelas Vilsones mīlas attiecības ar Ramonu Agrumu, ārzemju prese vēstīja, ka jau vairākus gadus Agruma karjeru kaldina ASV un dzīvo Losandželosā. Ar Vilsoni Agruma sapazinusies caur kopīgiem draugiem.