foto: Stephen Lovekin/BEI/Shutterstock/ Vida Press
"Krēslas" sāgas zvaigzne Roberts Patinsons kļuvis par tēvu
Roberts Patinsons un Suki Voterhausa kuvuši par vecākiem.
Slavenības
2024. gada 27. marts, 13:13

"Krēslas" sāgas zvaigzne Roberts Patinsons kļuvis par tēvu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

"Krēslas" filmu zvaigzne Roberts Patinsons (37) un viņa līgava aktrise un dziedātāja Suki Voterhausa (32) kļuvuši par vecākiem savam pirmdzimtajam.

Roberts Patinsons un Suki Voterhuasa redzēti ģimeniskā pastaigā Losandželosā, kuras laikā “Krēslas” zvaigzne stūma ratiņus.

Jaunie vecāki izskatījās labā noskaņojumā un bija ģērbušies ikdienišķi. Jaunā māmiņa izvēlējusies garu mēteli un beisbola cepurīti, savukārt Patinsons virs beisbola cepures bija uzvilcis hudija kapuci, bet džemperim virsū siltāku stepēto jaku.

Suki par gaidāmo bērnu pirmo reizi paziņoja saviem faniem “Corona Capital” festivālā Meksikā aizvadītā gada novembrī.

“Es domāju uzvilkt šodien kaut ko vizuļojošu, lai novērstu jūsu uzmanību no kaut kā cita, kas ar mani notiek,” viņa sacīja, demonstrējot jau redzamu topošās māmiņas vēderiņu. “Neesmu pārliecināta, ka tas ir nostrādājis.”

@dailymail Suki Waterhouse confirms pregnancy with Robert Pattinson #fyp #sukiwaterhouse #robertpattinson #pregnant #reveal ♬ original sound - Daily Mail

Runā arī, ka pāris, kurš ir kopā jau piecus gadus, esot saderinājies.

“Viņi abi vēlas apprecēties. Viņiem tas ir svarīgi,” pirms kāda laika slavenību žurnālam “People” izteicies vārdā nenosaukts pāra paziņa. Viņš arīdzan apgalvoja, ka Roberts “nevar vien sagaidīt, kad būs tēvs” un “jūtas ļoti laimīgs”.

“Viņš ir tam tik ļoti gatavs. Viņa attiecības ar Suki ir apbrīnojamas,” piebilda paziņa.

Roberts Patinsons un Suki Voterhausa

gallery icon

Baumas par saderināšanos izskanēja aizvadītā gada decembrī, kad Suki pirkstā parādījās gredzens ar milzīgu briljantu. Eksperti to bija novērtējuši 330 000 ASV dolāru apmērā.

Laulības un saderināšanās gredzenu speciālists, kompānijas “Angelic Diamonds” izpilddirektors Nīls Dutta to apstiprināja, sakot: “Apsveicam Robertu Patinsonu un Suki Voterhausu ar saderināšanos!”

“Suki debitēja ar ekskluzīvu “Toi et Moi” (“Tu un es”) stila saderināšanās gredzenu 330 000 ASV dolāru vērtībā. Gredzenam ir 2,5 karātu kvadrātveida briljants un 2,5 karātu lāses veida briljants, kas iestrādāti uz platīna stīpiņas.”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”.

gallery icon