foto: AP/Scanpix
Vai Keita Midltone parādīs oriģinālo fotogrāfiju pēc tam, kad to izdarījusi savā foto skandālā ierautā Megana Mārkla?
Princis Harijs un Megana Mārkla.
Slavenības
2024. gada 14. marts, 15:10

Vai Keita Midltone parādīs oriģinālo fotogrāfiju pēc tam, kad to izdarījusi savā foto skandālā ierautā Megana Mārkla?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Velsas princese Ketrīna tikai publiski atvainojās par Mātes dienai veltītā attēla rediģēšanu, bet Meganas un Harija skandālā ierautajai bildei parādīts tās oriģināls!

Pēc tam, kad foto aģentūras un sabiedrība pauda aizdomas par Mātes dienas fotogrāfijas neīstumu, Velsas princese Ketrīna publiski atvainojās, norādot, ka ir eksperimentējusi ar attēla rediģēšanu. Dažas dienas vēlāk sabiedrību sasniedza jauns skandāls, kur liela apjoma rediģēšanas darbos tika vainots prinča Harija un Meganas Mārklas iecienītais fotogrāfs Misans Harimans, kurš bija uzņēmis daudziem labi zināmo melnbalto fotogrāfiju, ar kuru Saseksas hercogi pavēstīja, ka ir meitas Lilibetas gaidībās.

Izdevums “Daily Express” ziņoja, ka, sarunā ar podkāsta “Private Passions” vadītāju, fotogrāfs it kā atzinies attēla pārveidošanā, gleznainākas ainavas iegūšanai. Harimanam pajautāts: “Viņi patiesībā nebija zem vītola, bet gulēja ārā pļavā, vai ne? Harijs un Megana, kad jūs viņus fotografējāt?” Un fotogrāfs esot tajā atzinies, piebilstot: “Šis bija patiešām īpaši priecīgs attēls, kurā svinēta dzīve.”

Pats Misans Harimans gan noliedza runas. Viņš izteicās, ka vārdi par klāt pieliktu vītolu, kad Harijs un Megana patiesībā atradušies pļavā, nākuši no žurnālista mutes, nevis viņa. “Es fotografēju ar iPad, astoņu megapikseļu iPad un vienīgais, kas tika mainīts, bija melnbaltā krāsu palete, tā arī viss,” norādīja fotogrāfs.

Sapratis, ka viņa paskaidrojumiem daudzi tāpat nenoticēs, Harimans izvēlējies spert soli, kas nekavējoties izbeigtu šo skandālu un patiesība tiktu atklāta. Viņš parādījis fotogrāfijas oriģinālu!

Misans Harimans publiskojis fotogrāfiju un komentārā pierakstījis: “Oriģinālais jpg bez melnbaltās gradācijas, es gaidu atvainošanos un atsaukumu no DailyMail un Telegraph.”

“Ne koki, ne pļavas netika kustināti vai mainīti vietām, šis ir attēls tieši no kameras.”

“Turklāt šis ir džakarandas koks, nevis vītols.”

Fotogrāfa Misana Harimana rīcība pamudinājusi izteikt minējumus, vai arī princese Ketrīna rīkosies tāpat, un parādīs Mātes dienas fotogrāfijas oriģinālu, lai reizi par visām reizēm izbeigtu baumas un nevajadzīgo sazvērestības teoriju virkni. Uz to karaļnamu mudinājušas arī vairākas sabiedrībā zināmas personības, to skaitā TV šovu vadītājs Pīrss Morgans.

Atgādināsim, ka foto uzlabojumi daļu sabiedrības mudinājuši izteikt aizdomas par Keitas veselību un to, ka viņa attēlam nemaz nav pozējusi, un tajā “iefotošopēta” 2016. gada žurnāla “Vogue” vāka bilde vai attēls vispār ģenerēts ar mākslīgā intelekta palīdzību.

“Tagad redzēsim, vai Keita publiskos sava fiasko oriģinālo fotogrāfiju. Varu derēt, ka viņi to nedarīs!” – raksta viens soctīklu lietotājs.

“Viņi nevar, jo tādas nav,” komentējis otrs, liekot noprast, ka sazvērestības teorijas par princeses veselību aizvien nerimstas.
 
“Un to it kā esot uzņēmis princis Viljams!! Kāds kauns,” dusmojās trešais.

Ceturtais piebilda: “Neviens neņirgājas ar Keitu. Bet vai nav smieklīgi, ka Apvienotās Karalistes tabloīdi ievilka Meganu šajā visā, lai gan viņai nav absolūti nekāda sakara ar to visu.”