foto: Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Šārona Stouna atklāj, ka reiz producents viņu mudinājis pārgulēt ar Viljamu Boldvinu
Holivudas aktrise Šārona Stouna visbeidzot nosaukusi šo kino darbinieku vārdā.
Slavenības
2024. gada 14. marts, 12:12

Šārona Stouna atklāj, ka reiz producents viņu mudinājis pārgulēt ar Viljamu Boldvinu

Jauns.lv

Holivudas dīva Šārona Stouna atsaukusi atmiņā laiku, kad 1993. gadā kopā ar Viljamu Boldvinu spēlējusi filmā “Skaida” (“Sliver”).

Šārona Stouna beidzot atklāti izstāstījusi par producentu, kurš it kā esot spiedis viņu iesaistīties intīmās attiecībās ar kolēģi.

66 gadus vecās aktrises paziņojums izskanējis pēc tam, kad viņa 2021. gadā izdotajā biogrāfiskajā grāmatā “The Beauty of Living Twice” pastāstīja, ka bijis kāds vadošs cilvēks kinematogrāfijā, kurš palūdzis viņu pārgulēt ar kolēģi Viljamu Boldvinu. Grāmatā Šārona šī cilvēka vārdu nenosauca.

Šārona Stouna un Viljams Boldvins filmā “Skaida”

gallery icon

Taču šo pirmdien, viesojoties podkāstā “Luis Theroux” aktrise atklāja, ka tas bijis filmas “Skaida” producents Roberts Evanss.

“Viņš pasauca mani uz savu kabinetu. Tur bija šie ļoti zemie 70., 80. gadu dīvāni, tāpēc es būtībā sēdēju uz grīdas, kad man vajadzēja būt filmēšanas laukumā,” viņa atcerējās.

“Un viņš skraida pa savu kabinetu ar saulesbrillēm uz acīm un man skaidro, ka ir pārgulējis ar Āvu Gārdneri, un man vajadzētu pārgulēt ar Billiju [Saīsinājums no Viljama – Red.]. Jo, ja es gulētu ar Billiju Boldvinu, viņa aktierspēle kļūtu labāka, un mums vajadzēja, lai Billijs kļūtu labāks filmā, jo tā bija problēma,” piebilda Šārona.

foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press
Šārona Stouna un Viljams Boldvins filmā "Skaida".

Šārona turpinājumā paskaidroja, kā Roberts Evanss centies attaisnot savu lūgumu, mēģinot pārliecināt, ka tas palīdzēs pārim sasniegt “labāku ķīmiju uz ekrāna”, savukārt tas “izglābs filmu”.

“Filmas patiesā problēma biju es, jo es biju tik saspringta un nebiju tāda kā īsta aktrise, kas varētu viņu vienkārši izdr**t un dabūt visu īstajās sliedēs. Patiesā problēma bija tā, ka es biju tik neelastīga,” viņa paskaidroja.

foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press
Producents centies pierunāt Šāronu Stounu pārgulēt ar kolēģi Viljamu Boldvinu, lai viņiem uz ekrāna būtu "labāka jūtu ķīmija" un Boldvins neizgāztu filmu.