foto: Celebrity Monitor / SplashNews.com/ Vida Press
Džiliana Andersone pirmo reizi vaļsirdīgi pastāsta, kā mainījās viņas dzīve pēc kļūšanas par mammu
Džiliana Andersone šā gada janvārī, apmeklējot “Zelta globusa” ceremoniju.
Slavenības
2024. gada 9. marts, 06:53

Džiliana Andersone pirmo reizi vaļsirdīgi pastāsta, kā mainījās viņas dzīve pēc kļūšanas par mammu

Jauns.lv

Holivudas aktrise Džiliana Andersone pirmo reizi pastāstījusi, vai bijis viegli apvienot mātes pienākumus un rūpes par tikko dzimušo pirmo bērnu ar intensīvu darbu pie TV seriāla “X-faili. Slepenās lietas”.

Džiliana Andersone, kuru jaunākā paaudze iepazinusi pēc izcilā Mārgritas Tečeres atveidojuma seriālā “Kronis” (“The Crown”), nesen padalījusies par savu mātes pieredzi.

foto: Netflix/courtesy Everett Collection/ Vida Press
Džiliana Andersone kā Mārgarita Tečere seriālā “Kronis”.

55 gadus vecā aktrise atklāti pastāstījusi par savu dzīvi pēc meitas Paiperas Maru Klocas piedzimšanas 1994. gadā. Tolaik Džiliana filmējās populārajā zinātniskās fantastikas drāmā “X-faili. Slepenās lietas”, un nu atzīst, ka nav bijis nekādu zināšanu par bērna kopšanu.

foto: ddp / Vida Press
Džiliana Andersone un Deivids Duhovnijs seriālā “X-faili. Slepenās lietas”.

Intervijā žurnālam “Grazia” aktrise vaļsirdīgi atzinās: “Es nezināju, ko, pie velna, es daru!”

“Viss tavā dzīvē ir sagriezies kājām gaisā un tev ir sajūta, ka pamazām jūc prātā. Un man bija palīdzība,” viņa papildināja.

Tiem, kas nav pazīstami ar šo aktrises karjeras posmu, Džiliana Andersone atveidoja Danu Skalliju slavenajā seriālā no 1993. līdz 2002. gadam. Šovā galvenie personāži ir divi FIB aģenti Fokss Malders (Deivids Duhovnijs) un Dana Skallija, kuri izskata dīvainas, neatrisinātas lietas, ko sauc par X-lietām. Tās parasti ir saistītas ar pārdabiskām parādībām vai sazvērestības teorijām.

foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Džiliana Andersone ar meitu Paiperu Maru 2017. gadā.

Džiliana arī atklāja, ka viņa atgriezās darbā tikai “10 dienas” pēc bērna piedzimšanas. Viņa atsauca atmiņā: “10 dienas pēc ķeizargrieziena. Es to nebūtu izvēlējusies, bet man nebija citas izvēles.”

“Man bija palīdzība, un es aizvien mocījos,” apliecināja aktrise. Slavējot mātes, viņa turpināja: “Sievietes, kuras vienas pašas audzina bērnus, ir supersievietes, viņas ir apbrīnojamas.”

foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Džiliana Andersone 2008. gadā, gaidot savu otro bērnu.

Džiliana 1994. gadā apprecējās ar seriāla “X- faili. Slepenās lietas” režisora asistentu Klaidu Klocu, ar kuru viņai ir kopīga meita. Pāris izšķīrās 1997. gadā.

2004. gadā aktrise apprecējās ar dokumentālistu Džulianu Ozannu, bet 2006. gadā paziņoja par šķiršanos.

foto: ©A&E / Everett Collection/ Vida Press
Džiliana Andersone un Stīvens Rī Rundāles pilī Latvijā 2016. gadā, kad tur tika uzņemtas epizodes britu seriālam “Karš un miers”.

Andersonei ir divi dēli – Oskars (17) un Fēlikss (15) –  no bijušā partnera, uzņēmēja Marka Grifitsa, ar kuru viņa izšķīrās 2012. gadā. Pāris bija kopā sešus gadus.

No 2016. līdz 2020. gadam Džilianai bija attiecības ar scenāristu un dramaturgu Pīteru Morganu.

Džiliana Andersone un Pīters Morgans

gallery icon