Kolorītais Sergejs Zverevs gatavs Krievijai sarūpēt uzvaru Eirovīzijā
Kolorītā Krievijas šovbiznesa zvaigzne Sergejs Zverevs uzskata, ka viņš Eirovīzijā būšot īsta sensācija un atnesīšot Krievijai uzvaru.
Slavenības
2015. gada 16. februāris, 07:32

Kolorītais Sergejs Zverevs gatavs Krievijai sarūpēt uzvaru Eirovīzijā

Jauns.lv

Krievijas estrādes zvaigznes Allas Pugačovas bijušais stilists Sergejs Zverevs, kurš kļuvis par dziedātāju un superslavu Krievijā guvis ar “A-Eiropa” mūziķa Artūra Duboka komponētajiem hitiem, paziņojis, ka gatavs šogad pārstāvēt Krieviju Eirovīzijā.

Pat vēl vairāk – viņš ir pārliecināts, ka ne tikai uzvarēs Krievijas nacionālajā atlasē, bet arī – ka triumfēs visā Eirovīzijā, kas šogad notiks Vīnē. To Zverevam iegalvojis pats Eirovīzijas speciālists un eksperts Filips Kirkorovs (viņa protežē ne reizi vien bijuši pirmajā trijniekā), kurš ne tikai Zverevam izteicis šādu ideju, bet arī domā, ka Zverevs tiešām spēs pārsteigt Eiropu ne sliktāk kā bārdainā Končita Vurtsa.

Izrādās, ka Kirkorovs sen jau musinājis Sergeju Zverevu piedalīties Eirovīzijā, taču dziedātājs bijis tik aizņemts, ka šādu iespēju pat nav pieļāvis. Tāpat bijuši divi piedāvājumi pārstāvēt citas valstis, taču Zverevs atteicies, uzsverot, ka Eirovīzijā viņš startēs tikai un vienīgi no Krievijas.

Pirms pusotra mēneša Sergeju Zverevu atkal mudinājuši izlemt par labu Eirovīzijai. Un tad viņš piekritis. “Ar laiku man galvā iesēdās doma, ka nebūtu sliktu braukt, ka Eirovīzija – tas ir mans formāts. Es tā ar šo domu aizrāvos, ka pat aiz izbīļa pa vienu nakti sacerēju dziesmas piedziedājumu. Ļoti lipīgs, īsts hits, tieši Eirovīzijai domāts! Un, ja braukšu uz Eirovīziju, tad tur būšu īsta sensācija. Visi pārējie pretendenti no Krievijas ir lieliski, bet nav sensācijas. Eirovīzijai vajadzīga superīga zvaigzne. Pārējiem nav izredžu ar mani sacensties,” pārliecināts par sevi ir Sergejs Zverevs.

Tiesa gan, viņa pretendenti ir tomēr diezgan zināmi vārdi. Piemēram,  Krievijas nacionālajā atlasē šogad pieteicies Sergejs Lazarevs, kā arī šova “Balsis” zvaigznes Nagriza Zakirova un Žasmin, bet par visreālāko kandidātu šobrīd uzskata “Balsis”  pēdējās sezonas (kurā pusfinālā iekļuva mūsu Intars Busulis) uzvarētāju, 25 gadus veco  daiļavu Aleksandru Vorobjovu.

Sergejs Zverevs izpilda Artūra Doboka dziesmu “Ради тебя”, kas 2006. gadā kļuva par Gada dziesmu Krievijā

Kasjauns.lv/Foto: no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva