foto: Instagram, Vida Press
Toms Krūzs sācis kopdzīvi ar jaunu draudzeni - sabiedrības dāmu no Krievijas
Toms Krūzs un Elsina Khairova.
Slavenības
2024. gada 23. februāris, 06:49

Toms Krūzs sācis kopdzīvi ar jaunu draudzeni - sabiedrības dāmu no Krievijas

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Holivudas aktieris Toms Krūzs (61) satiekas ar krievu sabiedrības dāmu Elsinu Khairovu (36).

Runā, ka Toms Krūzs esot “laimīgs Londonā, uzsākot kopdzīvi” ar Elsinu Khairovu - par spīti spekulācijām, ka Holivudas aktieris it kā esot šķīries no Krievijā dzimušās sabiedrības dāmas.

Izdevums “Us Weekly” raksta, ka franšīzes “Neiespējamā misija” zvaigzne  nav izslēdzis ceturtās laulības iespējamību. Tomēr šobrīd aktieris  par nākotni nesatraucoties.

Paziņa izteicies: “Londonā abi ir laimīgi, uzsākuši kopdzīvi un uztur attiecības ar turīgu paziņu loku, kas visi uzskata, ka abi ir lieliska savienība.”

Kruīzs “šobrīd ir ļoti relaksēts un apmierināts ar savu dzīvi,” norādījis paziņa, piebilstot, ka abi mīlnieki var “stundām ilgi sēdēt un runāt par notikumiem pasaulē, mākslu un kultūru, vēsturi un sportu.”

Iekšējās informācijas avots turpinājumā izteicies: “Toms nekad nav izslēdzis iespēju vēlreiz apprecēties, tikai apstākļi tam nav bijuši labvēlīgi.”

Savukārt izdevums “The Sun” apgalvo, ka Krūza romantika pret Khairovu ir “atdzisusi” divus mēnešus pēc tam, kad abi publiski paziņoja par savām attiecībām, kopīgi apmeklējot pasākumu Londonā.

“The Sun” raksta, ka lai gan Krūzs esot pārtraucis romantiskās attiecības ar krievieti, viņš joprojām vēloties saglabāt draudzīgas attiecības ar šo sievieti, jo abi dzīvojot vienā daudzdzīvokļu namā Londonā.  

Toms Krūzs filmas “Neiespējamā misija: Atmaksa. 1. daļa” pirmizrādes vakarā Ņujorkā 2023. gada 11. jūlijā

gallery icon

“Būtu neveikli izbeigt attiecības ar skandālu, it sevišķi ja var nākties sastapties liftā,” izteicies avots. “Viņi netur ļaunu prātu viens uz otru ,un Toms uzskata, ka viņu attiecības rit savu gaitu.”