foto: Ewen Macintosh/Facebook
50 gadu vecumā miris populārā seriāla "Ofiss" aktieris
Slavenības
2024. gada 21. februāris, 18:58

50 gadu vecumā miris populārā seriāla "Ofiss" aktieris

Jauns.lv

Aktieris un komiķis Jūens Makintošs, kurš vislabāk pazīstams ar lomu seriālā "Ofiss" [no angļu val. "The Office"], atveidojot "Lielo Kītu", 50 gadu vecumā miris.

Aktiera atveidotais varonis Kīts Bišops bija skotu olas mīlošs grāmatvedis ar monotonām atbildēm uz telefona ziņojumiem, kurš labprātāk būtu izvēlējies dīdžeja karjeru.

Makintošs parādījās arī citās britu komēdijās, tostarp "Mirandā" un "Mazā Lielbritānija" ["Little Britain"]. Viņš arī parādījās Rikija Džervaisa filmas "Pēcnāves dzīve" [angļu val. "After Life" pēdējā sezonā, spēlējot "Buffet Man", kuram bija aizliegts apmeklēt vietējo restorānu.

Šova veidotājs Rikijs Džervais "X" pauda cieņu aizgājējam, raksturojot viņu kā "absolūti oriģinālu".

BBC komēdiju seriāla līdzautors un līdzrežisors Stīvens Merčants "BBC Radio" sacīja, ka Jūens bija tik smieklīgs, ka komanda "sāka kopā ar viņu rakstīt arvien jaunas ainas un galu galā kļuva par seriāla mīļajiem varoņiem".

Viņš piebilda, ka Jūens ir "jauks puisis, ar ko strādāt un savāds vīrietis, kurš allaž spēja sniegt papildu dimensiju savām raksturlomām."

Aktrise Miranda Hārta izrādīja cieņu aizgājušajam kolēģim un teica, ka ir priecīga, ka viņiem ir izdevies kopā uzņemt ainu viņas BBC komēdijas šovā "Miranda".