"Lielā Kristapa" pasniegšanas ceremonija 2024. gada februārī

Svētdienas vakarā sadalītas nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps", gada labākās pilnmetrāžas spēlfilmas titulu ieguvusi režisores Elzas Gaujas filma "Pastkarte no ...

gallery icon
Slavenības
2024. gada 17. februāris, 06:38

"Lielā Kristapa" laureāts Staņislavs Tokalovs tiekas ar Grēviņa bijušo

Žurnāls "Kas Jauns"

Nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" ceremoniju režisors Staņislavs Tokalovs apmeklēja kopā ar savu jauno draudzeni, latviešu dokumentālā kino režisori un žurnālisti Lieni Laviņu.

Staņislava Tokalova veidotais seriāls "Padomju džinsi", kas jau pavisam drīz ieraudzīs dienasgaismu, "Lielā Kristapa" pasniegšanas ceremonijā tika pie trim balvām – viena no tām par gada labāko daudzsēriju filmu.

Režisoru Tokalova un Kursieša seriāla "Padomju džinsi" prezentācija

Dailes teātrī prezentēts seriāls "Padomju džinsi". Tā pirmizrāde paredzēta 26.februārī.

gallery icon

Tāpat balvu Tokalovs saņēma par "Viss būs labi" – šis viņa režisētais darbs atzīts par gada labāko dokumentālo filmu. Režisors sarunā ar "Kas Jauns" atzina, ka ir ļoti kautrīgs, lai dižotos ar saviem panākumiem, turklāt neizjūt sevi kā slavenību. “Es neesmu slavenība, man patīk, ka esmu pagrīdē,” viņš piebilst. Režisors gan teic, ka viņam vislielākais gandarījums ir par dokumentālo filmu "Viss būs labi". Šajā kino darbā filmējušies arī Staņislava vecāki.

Par viņa panākumiem priecājas un viņu atbalsta jaunā draudzene Liene Laviņa, kas iedrošina Staņislavu.

Abi ir pāris kopš aizvadītā gada rudens un publiski neslēpj savas attiecības. Gan Liene, gan Staņislavs par kopābūšanu pat ir paziņojuši savos "Facebook" profilos. Tokalovs piebilst, ka abi ar Lieni šobrīd ir partnerattiecībās. “Ja kāzas būs, tad jūs noteikti par to uzzināsiet!” koķeti nosaka režisors.

Žurnāls "Kas Jauns" vasarā vēstīja, ka Liene Laviņa pavada kopā laiku ar dīdžeju un raidījumu vadītāju Tomu Grēviņu – abi Siguldā apmeklēja leģendārās grupas "Zodiaks" koncertu. Toreiz viņi atturējās no savu attiecību komentēšanas, taču tika kopā manīti dažādos publiskos pasākumos un lika noprast, ka abu starpā ir uzvirmojušas simpātijas. Sarunā ar "Kas Jauns" Liene nu ievieš skaidrību: “Mēs ar Tomu bijām un esam ļoti labi draugi. Vienkārši sapratām, ka mēs kā draugi esam daudz labāki nekā partneri.”

Liene Laviņa ir dzimusi aktieru Ineses Ramutes un Jura Laviņa ģimenē, uzaugusi Valmierā. Viņas māsa ir režisore Elīna Cērpa. 2011. gadā Liene apprecējās ar kinorežisoru Reini Kalnaelli, taču laulība tika šķirta 2021. gadā. Laulībā dzimuši divi bērni. Reinim Kalnaellim pēc laulības šķiršanas izveidojās romantiskas jūtas ar miljonāra, farmācijas uzņēmuma "Olainfarm" lielākā akcionāra Valērija Maligina atraitni mākslinieci Elīnu Dzelmi.

Pazīstama ar Reini Elīna bija jau kopš studiju gadiem, kad abiem pat esot bijis īslaicīgs romāns. Kā noprotams, otrreiz dzīve viņus kopā saveda, strādājot pie Elīnas Maliginas grāmatas "Panika" ekranizācijas. Elīna un Reinis viens otram jāvārdu teica 2022. gada 21. septembrī Gibraltārā. Šī laulība tika šķirta, neilgusi pat gadu.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!