foto: Publicitātes foto
Vai Tomam Grēviņam attiecības ar pazīstamu režisori?
Liene Laviņa un Toms Grēviņš, baudot leģendārās latviešu grupas "Zodiaks" atkalapvienošanos uz skatuves un koncertu Siguldas pilsdrupu estrādē.
Slavenības
2023. gada 7. jūlijs, 06:24

Vai Tomam Grēviņam attiecības ar pazīstamu režisori?

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Tautā iemīļotais dīdžejs un raidījumu vadītājs Toms Grēviņš ar dokumentālo filmu režisori Lieni Laviņu pirms vasaras saulgriežiem baudīja leģendārās grupas "Zodiaks" atgriešanos uz skatuves - mūziķu koncertu Siguldas pilsdrupu estrādē.

Žurnāls "Kas Jauns" centies noskaidrot, vai Toma Grēviņa un Lienes Laviņas starpā uzvirmojušas romantiskas jūtas, vai arī abi strādā pie kāda kopīga projekta, jo kāds tur brīnums, ka radošas personības apvienojas vienā komandā.

Taču sarunā ar "Kas Jauns" Toms Grēviņš vispirms gardi nosmējās un tad paskaidroja esošo situāciju: “Šobrīd mēs nevēlamies to komentēt. Mēs ne apstiprinām, ne noliedzam, nu kaut kā tā!” Taču Grēviņš iesaka sekot līdzi viņa aktivitātēm dažādos saviesīgajos šīs vasaras pasākumos un koncertos, jo, iespējams, tad arī izdosies uzzināt ko vairāk. Par abu draudzību vai arī kopīgām radošajām iecerēm klusē arī Liene Laviņa un piebilst, ka šobrīd atturēsies no komentāriem.

Pērn vasarā tapa zināms, ka izjukusi Toma un viņa sievas dzīvesstila blogeres Lauras Grēviņas deviņus gadus ilgā laulība. Abu attiecībās dzimuši divi dēli. Savukārt Lienei Laviņai laulība ar animācijas filmu režisoru Reini Kalnaelli ir noslēgusies 2021. gadā. Kā zināms, Lienes bijušais dzīvesbiedrs Reinis pērn rudenī atkal iestūrēja laulības ostā. Par viņa sievu kļuva māksliniece Elīna Maligina.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!