Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Viņa jau ir parādījusi visu. Nav ko vairs slēpt? FOTO
Lai nenosaltu pārāk atklātajā zīmola „Saint Laurent” vakartērpā, ierodoties uz pirmizrādes vakaru, aktrise Dakota Džonsone virs tā bija uzvilkusi tā paša modes nama darinātu melnu ādas jaku.
Slavenības

Viņa jau ir parādījusi visu. Nav ko vairs slēpt? FOTO

Jauns.lv

Anastasijas Stīlas lomas atveidotāja Dakota Džonsone (25) uz filmas„Greja piecdesmit nokrāsas” pirmizrādes vakaru Londonā ieradās ļoti atklātā tērpā.

Viņa jau ir parādījusi visu. Nav ko vairs slēpt? F...

Uz filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” pirmizrādes vakaru „Odeon” teātrī Londonā aktieru Melānijas Gifitas un Dona Džonsona meita, aktrise Dakota Džonsone, ieradās franču modes nama „Saint Laurent” darinātā sniegbaltā vakarkleitā. Tērpa dekoltē bija tik dziļš, ka bijušajai Antonio Banderasa audžumeitai nācās ik pa brīdim vērst skatienu uz krūtīm un pārbaudīt vai tērps nav atsedzis tikpat daudz, kā redzams filmā uz ekrāniem.

Mis Džonsone bija rotājusies ar „Sidney Garber” rotaslietām un rokās nesa „Roger Vivier” „clutch” somiņu.

Neraugoties uz kritiķu ne pārāk pozitīvo filmas vērtējumu, par „Greja piecdesmit nokrāsu” kino ekranizējumu pasaulē ir milzīga interese. Vēl pirms oficiālās pirmizrādes Latvijā iepriekšpārdošanā bija pārdoti 12 000 biļešu, kas iezīmē līdz šim jaunu rekordu mūsu zemē.

Galveno lomu atveidotāji Džeimijs Dornans un Dakota Džonone kopā ar režisori Semu Teilori Džonsoni (pa kreisi) un grāmatas „Greja piecdesmit nokrāsas” autori E.L. Džeimsu.
Galveno lomu atveidotāji Džeimijs Dornans un Dakota Džonone kopā ar režisori Semu Teilori Džonsoni (pa kreisi) un grāmatas „Greja piecdesmit nokrāsas” autori E.L. Džeimsu.

Līdz šim Dakotas zināmākā loma bija telekanāla „Fox” seriālā „Ben and Kate”, kurā viņa atveidoja vientuļo māti. Viņa ir piedalījusies arī divos kases grāvējos „The Social Network” un „21 Jump Street”. Dakota darbojas arī kā modele. Kopš 2006. gada viņai ir līgums ar aģentūru „IMG Models”. Viņa bijusi arī veikalu tīkla „Mango” džinsu reklāmas seja, kā arī pozējusi japāņu zīmolam „Uniqlo”. Dakota arī reklamējusi Kalifornijas zīmola „Oliver Peoples” brilles.

Filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” reklāmas rullītis