Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - stāsts par šokolādes meistaru, Japānas kriminālā pasaule un Betmens divdesmitajos
TV
2024. gada 6. februāris, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - stāsts par šokolādes meistaru, Japānas kriminālā pasaule un Betmens divdesmitajos

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties krāšņo mūziklu "Vonka", seriālu "Tokijas policija" un animētu supervaroņu filmu "Betmens: Gotemas liktenis".

Stāsts par šokolādes meistaru

Brīnumainā stāsta centrā ir Roalda Dāla ikoniskās un visu laiku visvairāk pārdotās bērnu grāmatas "Čārlijs un šokolādes fabrika" neparastais varonis. Filma "Vonka" vēsta par to, kā pasaulē dižākais izgudrotājs, burvis un šokolādes meistars kļuva par mums pazīstamo un iemīļoto Viliju Vonku.

Titullomā šajā filmā iejuties Holivudas nu jau bijusī uzlecošā zvaigzne, tagad pilnvērtīgs A līmeņa spēlētājs Timotijs Šalame, savukārt režisora darbs uzticēts britam Polam Kingam – vīram, kas zināms kā "Padingtona" divu filmu radītājs. “Kad man piedāvāja šo darbu, es biju ļoti ieinteresēts,” saka Kings, kuram "Čārlijs un šokolādes fabrika" bijusi pirmā grāmata, ko viņš “tā pa īstam pats izlasījis”. “Es to lasīju tik daudz reižu, ka lapas sāka krist ārā. Un man bija liels prieks tagad atgriezties atmiņās, atcerēties, kādi tik spilgti varoņi tajā nebija! Es arī biju aizmirsis, cik tā grāmata ir sirsnīga un aizkustinoša,” pauž režisors. “Kad lasīju scenāriju, uzreiz sapratu, ka vienas no šī varoņa rakstura iezīmēm ir nesalaužamais gars un ambīcijas,” saka Šalame, liekot noprast – viņa atveidotais varonis varētu būt gandrīz pilnīgs pretstats tam, ko skatītāji lielajā ekrānā jau redzējuši Džīna Vaildera atveidotajā tēlā 1971. gada filmā un Džonija Depa varonī 2005. gada kases grāvējā.

“Bija taču jānoskaidro, kāda ir šī varoņa izcelsme, kā viņš nonācis līdz tam, ka joprojām ir tik bērnišķīgs, bet vienlaikus arī tik sagrauts?” pauž aktieris.

Filmu "Vonka" skatieties "Tet TV+ Filmu nomā" latviešu, angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu, angļu vai krievu valodā.

Japānas kriminālā pasaule

"Tokijas policija" ("Tokyo Vice") ir stāsts par amerikāņu žurnālistu Džeiku Adelšteinu, kas iefiltrējās Tokijas policijā, lai atklātu korupciju.

Krimināldrāma veidota pēc žurnālista Adelšteina sarakstītas grāmatas motīviem, galvenās lomas seriālā atveido Ansels Elgorts un Kens Vatanabe. Bet viens no producentiem ir Holivudas krimināldrāmu meistars Maikls Manns. Pirmajā sezonā ir astoņas sērijas, un jau drīzumā pie tā faniem nonāks otrā sezona.

Betmens divdesmitajos

"Betmens: Gotemas liktenis" ("Batman: The Doom That Came to Gotham") ir animēta supervaroņu filma, kas seko Betmena piedzīvojumiem divdesmitajos gados.

Pēc vecāku nāves Brūss Veins dodas svešumā, vēloties izpētīt noziedznieku domāšanu. Atgriežoties Gotemā, Betmenu un viņa komandu gaida nepatīkami pārsteigumi…

Animēto piedzīvojumu filmu pieaugušajiem "Betmens: Gotemas liktenis" skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.