foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktieris Lauris Subatnieks pēc 18 kopdzīves gadiem beidzot bildina mīļoto
Mīļoto Lauris bildināja pērn vasaras izskaņā. “Bijām uz nedēļas nogali paņēmuši numuriņu Kuldīgā pie Ventas rumbas. Nekāds diži romantiskais čalis neesmu...” viņš nedaudz minstinās. “Nē, īstenībā viss bija ļoti klasiski un skaisti. Aiz loga skats uz Ventas rumbu, čalis uzvalkā uz ceļa un gredzens!” atklāj Linda.
Slavenības
2024. gada 1. februāris, 06:33

Aktieris Lauris Subatnieks pēc 18 kopdzīves gadiem beidzot bildina mīļoto

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra aktieris Lauris Subatnieks svinēs kāzas ar mīļoto sievieti - mārketinga speciālisti, zinātņu doktori un mediju un komunikāciju aģentūras "Dentsu Latvia" vadītāju Lindu Saulīti, ar kuru ir kopā jau 18 gadu.

Randiņu šovos televīzijā Lauris Subatnieks ar otrās pusītes atrašanu sparīgi centies palīdzēt gan kolēģim Laurim Dzelzītim, gan bijušajai skaistumkaralienei Diānai Kubasovai.

Var teikt, ka savā ziņā tāds attiecību eksperta tēls Subatniekam ir atbilstīgs, jo jau daudzus gadus viņš ir ģimenes cilvēks. Turklāt ļoti labi zina arī to, ka savešanas formāts mīlestības jomā dzīvē arī reāli strādā, jo ar savu mīļoto sievieti Lindu pirms 18 gadiem tieši tā sastapies. Proti, kolēģis Intars Rešetins krietnu laiku Lauri bīdījis kopā ar savas sievas Zandas draudzeni uzņēmēju Lindu Saulīti. Linda nopirkusi saulespuķi un gājusi skatīties Lauri izrādē, nospriedusi, ka tīri simpātisks, tāpēc nosūtījusi puķi ar zīmīti: “Ja vēlies, vari mani piezvanīt.” Klāt uzrakstījusi arī savu tālruņa numuru. Tonakt abi nopļāpājuši līdz sešiem rītā. Vairākus gadus draudzējās, līdz nolēma dzīvot kopā, un abu dēlam Sebastianam aprīlī būs jau 13 gadu.

Žurnāla "Kas Jauns" vaicāts, kālab tik ilgi vilka garumā ar precēšanos, Lauris smej: “Krāju naudu gredzenam! Mīlestībai jau nevajag juridiskus apliecinājumus, tomēr mēs norunājām, ka arī likumīgi savas attiecības sakārtosim, vai ne, Linducīt?!” silti paraugoties uz ilggadējo dzīvesbiedri, saka Lauris Subatnieks, pretī sagaidot Lindas priecīgo “Jā!”

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Saderināšanās gredzens piestāv Lindas uzvārdam.

Augustā Lauris mīļoto bildinājis. Izrādās, tas bijis jau otrais bildinājums viņu kopābūšanas laikā. Pirmā reize bijusi vēl pirms dēla piedzimšanas, taču toreiz līdz reālām kāzām nav nonākuši. Turklāt Lindai tik ļoti paticis savs uzvārds, ka nav gribējusi to mainīt.

“Smējām, ka jāsagaida tā mūsu kopā būšanas pilngadība, lai esam pilnīgi droši, ka visu darām pareizi. Nu, kad ir apritējuši 18 gadi, kopš esam kopā, varam precēties. Mums visu šo laiku ir bijis labi kopā būt arī tāpat. Un tāpat Lindu jau sen saucu par savu sievu,” stāsta aktieris.

Taujāta, kā iecerēts svinēt kāzas, aktiera līgava atzīst: “Tagad, kad šie astoņpadsmit gadi mums kopā ir aizritējuši, ir sajūta, ka šajā dienā vēlamies būt kopā ar tikai pašiem tuvākajiem. Nav tā, ka prasās pēc lielas balles ar daudz cilvēkiem.”

Un kādas bija dēla emocijas, uzzinot, ka mamma kļūs par tēta sievu? “Viņam patiesībā ļoti ilgu laiku likās, ka mēs esam precējušies. Tāpēc ar jautājumiem, kāpēc neprecamies un kad precēsimies, viņš mūs nav tirdījis. Patiesībā nemaz neatminos, vai dēlam pastāstījām, ka tagad gatavojamies kāzām!” saskatoties ar Lauri, iesmejas Linda.

“Ja patiešām esam piemirsuši viņam pastāstīt, ka tagad precēsimies, tad uzaicinājums uz kāzām viņam būs pārsteigums!” saka Lauris.

Attiecībā uz teātra kolēģu piedalīšanos kāzās Subatnieks jokojot teic, ka par šo jautājumu vēl nopietni jāpadomā. “Nevaram jau pieļaut, ka mūsu kāzās viss saiet sviestā!” saka Dailes teātrī iestudētās jaunākās komēdijas "Pīters Pens saiet sviestā" viens no spilgtākajiem tēliem.

Cilvēki pulcējas uz "Pīters Pens sagājis sviestā" pirmizrādi Dailes teātrī

Piektdien, 19. janvārī, sabiedrībā plaši un ne tik ļoti atpazīstami cilvēki devas uz Dailes teātri, lai vērtētu teātra jaunās izrādes ...

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!