foto: no privātā arhīva
Gustavam Terzenam salst banāni, Leldei Ceriņai roka ģipsī - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Gustavs un nosalušie banāni.
Slavenības
2024. gada 17. janvāris, 11:33

Gustavam Terzenam salst banāni, Leldei Ceriņai roka ģipsī - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Leldei Ceriņai roka ģipsī

TV raidījumu un pasākumu vadītājai Leldei Ceriņai “gads iesācies tiešām veiksmīgi”, kā viņa pati raksta sava "Instagram" profila īsajos stāstos. Proti, Lelde devusies kalnos slēpot, bet izpriecas beigušās ar ieģipsētu roku…

Jānis Šipkēvics sastrīdas ar apsaimniekošanas kantori

Mūziķis Jānis Šipkēvics paudis neapmierinātību par, viņaprāt, nekorekto attieksmi no atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma puses. Jāpiebilst, ka komentāros cilvēki uzteikuši Jāņa māksliniecisko vārdu spēli par notikušo situāciju ar “miskastes kantori”.

Kas notiek aizkulisēs?

Kā noprotams, sejas ādas kopšana ir nozīmīgs solis, gatavojoties koncertiem. Daļa no mūziķu apvienības "Tev tuvumā" dalījusies ar amizantu foto, parādot faniem, kas tad notiek aizkadros.

Bērnībā bija citādi...

Nesen Latvijā piedzīvojām pamatīgu aukstumu, kad termometra stabiņš vietām noslīdēja līdz pat mīnus 30 grādu atzīmei. Dziedātājam Ralfam Eilandam bija ko teikt par cilvēku sūdzēšanos par lielajiem mīnusiem, jokojot – viņa bērnībā tāda esot bijusi parasta ziemas diena, “kad ar velosipēdiem cauri vilkaču midzenim pa sniegputeni braucām uz skolu, lai svaigā gaisā aizvadītu laukā sporta nodarbības. Tā skatos, ka mūsdienās visi ir kļuvuši par kaut kādiem mīkstajiem sausiņiem.”

Gustavam Terzenam salst banāni

Arī raidījumu vadītājam un mūziķim Gustavam Terzenam bija ko teikt par piedzīvoto aukstumu – viņam sala banāni!

Kārlis Būmeisters iejūgts ragavās

Mūziķis un Eiropas Parlamenta Eiropas Konservatīvo un reformistu grupas frakcijas padomnieks Kārlis Būmeisters, kas 2022. gadā pieveica iespaidīgo un izaicinošo ultratriatlonu Ironman, ziemas laikā izaicinājumiem nav metis ar roku! Viņš platformā X ievietojis foto, kur sportiskā garā bauda ziemas priekus kopā ar bērniem.

Busulim mašīnā – sasalis pārsteigums

Dziedātājs Intars Busulis piedzīvojis, ko tad nozīmē lielie mīnusi Latvijas ziemā, un dalījies ar rīta sasalušo pārsteigumu automašīnā.