foto: AFP/Scanpix
"Duncis mugurā" Ozijam Osbornam — no sievas!
Ozijs un Šārona Osborni 2020. gadā
Slavenības
2024. gada 10. janvāris, 18:05

"Duncis mugurā" Ozijam Osbornam — no sievas!

Jauns.lv

Roka veterānam Ozijam Osbornam iestājusies pamatīga krīze privātā dzīvē — izrādās, viņš vairs seksuāli neinteresē paša sievu.

Kad 75 gadus vecais Ozijs mēģina lakstoties, viņa četrus gadus jaunākā sieva, ar kuru laulībā pavadīti vairāk nekā 40 gadi, atsaka: “Vai vajag? Tiešām?”

71 gadu vecā Šārona Osborna stāsta, ka viņu vairs neinteresē intīmas attiecības ar vīru, vēsta “Daily Mail”. Tiesa, pirms nieka trim gadiem viņa stāstīja, ka pāris joprojām ir aktīvs gultā, toties pagātnē vispār bija kā apsēsti, turklāt vīrs vēl pamanījās pastāvīgi “laist pa kreisi”. “Mēs pārspīlējām ar seksu, tas nav noslēpums. Viņam pietika visām, viņam patika dalīties,” Šārona stāstīja sarunu raidījumā “The Talk”. “Tagad tas kļūst retāk. Agrāk mēdza būt trīs reizes dienā, tagad daudz mazāk. Teiksim, pāris reizes nedēļā, kas ir normāli ļoti ilgās attiecībās.

Šārona iepazinās ar Oziju 18 gadu vecumā un viņu apprecēja 1982. gada 4. jūlijā, tobrīd būdama mūziķa menedžere. Pārim ir trīs bērni. Kaut gan viņu laulība ir izturējusi laika pārbaudi, kopdzīve bijusi ļoti vētraina, galvenokārt Ozija alkohola un narkotiku atkarības dēļ, viņi bieži kāvušies. 1989. gada augustā pēc atgriešanās no Maskavas starptautiskā miera festivāla Oziju pat arestēja par sievas slepkavības mēģinājumu, kad viņš reibuma stāvoklī mēģināja Šāronu nožņaugt. Šārona neizvirzīja kriminālapsūdzības, taču Ozijam nācās pusgadu ārstēties klīnikā.

Laulības gaitā Ozijam ne reizi vien “paslīdējusi kāja”, pēdējā atzīšanās sānsolī ar stilisti 2016. gadā pat izraisīja pāra īslaicīgu pašķiršanos. Vēlāk viņa noraidīja apgalvojumus, ka salabšana ar neuzticīgo vīru liecina par viņas vājumu. “Nē, es tāda neesmu. Es viņu mīlu. Es varu aiziet, ja gribu, paņemt pusi no visa un aiziet. Es to nevēlos,” viņa izteicās “The Sunday Times”. Pēdējos gados viņa atbalsta vīru, kuru moka nopietnas veselības problēmas.

Ozijs Osborns ratiņkrēslā. 2023. gada 14. novembris

gallery icon

Ozijs Osborns pārvietojas ar spieķi. 2020. gads

gallery icon

Kellija Osborna ar tēvu Oziju Osbornu

TV personība Kellija Osborna ar tēvu, grupas „Black Sabbath” līderi Oziju Osbornu

gallery icon

Ozijs Osborns ar bērniem jaunībā

gallery icon

Džozija pirms un pēc operācijas

gallery icon