foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Fotogrāfam Sokolovam mamma atsakās dot naudu un kā rehabilitācijā jūtas Roberto Meloni - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Fotogrâfs Aleksandrs Sokolovs.
Slavenības
2024. gada 10. janvāris, 06:56

Fotogrāfam Sokolovam mamma atsakās dot naudu un kā rehabilitācijā jūtas Roberto Meloni - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Aleksandram Sokolovam mamma atsakās dot naudu

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs nonācis kuriozā situācijā ar savu mammu. Proti, viņš veikalā atklājis, ka aizmirsis maku citā jakā, naudas kontā nepietiek, tāpēc zvanījis mammai, lai tā ieskaita dēlam naudu.

Aleksandra mamma, pavēstot, ka mūsdienās jau, pārmainot balsi, tā var piezvanīt krāpnieki, naudu pārskaitīt atteikusies un telefona sarunu pārtraukusi. Fotogrāfs gan beigās piebilst, ka esot aizdomas, ka mamma tomēr zinājusi, ka zvanījis viņas dēls.

Aleksandra Sokolova populārākās fotogrāfijas

gallery icon

Kā rehabilitācijā jūtas Roberto Meloni?

Pasākumu un raidījumu vadītājs Roberto Meloni, kas nesen pārcietis mugurkaula operāciju un iziet rehabilitācijas kursu, lai atgūtu pilnvērtīgas kustību spējas, "Instagram" paudis emocionālu vēstījumu, kurā atklāj, ka ir ceļā uz labāko sevis versiju: “Es šajās nedēļās cenšos to darīt un turpināšu sevi pilnveidoties un cienīt. Un, ja kādreiz mēdz būt mākoņains un saule nespīd, izveidojam savu sauli, starojam mīlestību, atrodam iemeslus, lai būtu pateicīgiem.”

Slavenības atskatās uz 2023. gadu

Intars Rešetins-Pētersons

“Atskatoties uz aizejošo gadu šķērsgriezumā, jāsecina, ka gads bijis izaicinājumu pilns. Domāju, tas paliks atmiņā ilgi,” raksta aktieris Intars Rešetins-Pētersons.

“Daudz notikumu (visus pat nav iespējams uzskaitīt), daudz pagriezienu, daudz emociju, daudz jaunu iepazīšanos, satikšanos… Paldies visiem, ar kuriem šogad kopā ko radījām, baudījām vai par ko iestājāmies. Esiet laimīgi Jaunajā gadā!”

Māra Upmane-Holšteine

Dziedātājai Mārai Upmanei-Holšteinei 2023. gads bijis neaizmirstams, jo izdots septītais grupas albums, iznākusi grāmata un piedzīvots "Astro’n’out" lielkoncerts "Arēnā Rīga".

“Astro’n’out” koncerts "Arēnā Rīga"

3. novembrī “Astro’n’out” svinēja savu līdz šim lielāko koncertu Arēnā Rīga, turot solījumu par neaizmirstamu koncertšovu un sirsnīgas emocijas ikvienam ...

gallery icon

“Pēc šāda gada grūti salikt jaunus mērķus, jo saprotu, ka viss var piepildīties,” saka Māra, piebilstot: “Šis bija arī izlīgumu un atvadu gads, kurā daudzkārt pārkāpt arī sev pāri un vinnēt savas bailes un šaubas! Bet tas kāpiens tik ļoti bija tā vērts!”

Sendija Oficiere un Danute Tamme

Pašmāju fitnesa treneres un digitālā satura veidotājas Sendija Oficiere un Danute Tamme "Instagram" atskatījušās uz aizvadīto gadu un raksta, ka tas bijis par mīlestību: pret sabiedrību, darbu, draugiem un mīlestības iegūšanu un zaudēšanu uz mūžu.

“Reāli jāt uz sešiem dažādiem zirgiem ir diezgan izaicinoši. It īpaši, ja vēl jārūpējas par sevi, kaķīšiem un savu mīļāko kabatu, ko sauc par mājām,” tā precētās dāmas. “Ikdienā pret sevi esam stingras un prasīgas, bet gada beigas ir laiks, kad spējam sev pateikt: mēs ar sevi lepojamies. Mēs tiešām varam visu. 2024. gadā vēlamies to pašu ko vienmēr: mūžīgu mentālo un fizisko veselību.”

Ivo Fomins

Dziedātājs Ivo Fomins, kas svinīgā foto redzams kopā ar sievu Ivetu, saviem faniem novēlējis jaudīgu, dzirkstošu un spožiem panākumiem bagātu jauno gadu.