Slavenības
2024. gada 3. janvāris, 16:22

Kristīna Agilera beidzot paskaidro, kā viņai izdevies nokristies svarā par 18 kilogramiem

Jauns.lv

Hita "Genie In A Bottle" izpildītāja Kristina Agilera (43) nokritusies svarā par 18 kilogramiem un ar lepnumu izrāda savas "jaunās formas" pieguļošos triko un zābakos, kas sniedzas krietni virs ceļgaliem.

Dziedātāja Kristīna Agilera beidzot atklājusi, kā viņai izdevies nokristies svarā par 40 mārciņām (18 kg) un, neraugoties uz dramatisko svara zudumu, nepazaudēt “formīgo dupsīti”.

Kristina Agilera uzsāk rezidentūras šovu Lasvegasā

gallery icon

Savas jaunās ķermeņa aprises Agilera demonstrēja gada pirmajās dienās, kad uzsāka savu rezidentūras šovu Lasvegasā. Viņa apbūra fanus vairākos cieši pieguļošos triko un zābakos, kas sniedzas sprīdi virs ceļgaliem, kā arī apspīlētās korsetēs. Pēc gadiem ilgām ķermeņa svara svārstībām, šķiet, ka dziedātāja beidzot mīl savu ķermeni.

Kāds ir viņas noslēpums? Kristina pieturas pie sabalansētas diētas un strikta vingrošanas režīma. Gadu gaitā viņa eksperimentējusi ar dažādām diētām. Pēc dēla Maksa piedzimšanas 2008. gadā viņai izdevās nokristies svarā par 18 kilogramiem, ierobežojot uzņemto kaloriju daudzumu līdz tikai 1600 kalorijām dienā.

Kristīna atzinās, ka agrāk ievērojusi arī Varavīksnes diētu, pieturoties lielākoties pie augu izcelsmes pārtikas un katru dienu ēdot “košus krāsainus augļus un dārzeņus”. Viņa katru dienu uzturā lietojusi ēdienus noteiktā krāsā – sarkanā, dzeltenā, oranžā un citās. Šādi viņa stimulējusi pretiekaisuma reakciju  un antioksidantu uzņemšanu.

Taču 2020. gadā viņa pilnībā pārtrauca diētu ievērošanu un koncentrēja uz to, lai samazinātu patērēto saldumu daudzumu un ēstu vairāk pilnvērtīgas pārtikas. Lai justos laimīga un veselīga pati savā ķermenī, Kristina strādāja kopā ar slavenību personīgo treneri Tī Soržu. Viņa cilāja svarus, ko apvienoja ar kardio un spēka vingrojumiem.

Izdevumam “L' Officiel Italia” Agilera tolaik sacīja: “Es neturpināšu ievērot diētas, esmu tikusi tam āri. Katrs no mums ir citāds un cilvēki spriež par tevi, pamatojoties uz tavām atšķirībām, pēc tā, kas tevi padara citādu – unikālu. Tev ir jāpieņem šo skaistumu un lai iet ellē ratā viss pārējais.”

Iepriekš viņa izdevumam “Health” izteikusies: “Ienākot šajā biznesā, man riebās būt ļoti tievai. Kad man palika 21 gads, sāku nedaudz iegūt formas, un man ļoti patika manas jaunās aprises. Es augstu vērtēju to, ka man ir dupsītis.”

Kristina cenšas vienmēr būt pozitīvi noskaņota pret savu ķermeni, jo gadu gaitā mūždien par to kritizēta. Žurnālam “Marie Claire” viņa teikusi: “Ļoti tieva vai lielāka. Man ir pārmests, esot abās pusēs. Tas ir troksnis, ko es automātiski bloķēju.”

“Es mīlu savu ķermeni... Dažas savas fiziskās īpašības man patīk vairāk nekā citas. Kas piestāv vienam, var neizskatīties labi cita tipa figūrai. Es esmu ļoti pašpārliecināta savā ādā. Ir nepieciešams laiks, lai sasniegtu šādu stadiju. Galvenais ir  pieņemt sevi un savu ķermeni.”

Kristina Agilera pārsteidz ar izkāmējušu augumu

gallery icon

Tāda vēl pavisam nesen bija slavenā dziedātāja Kristina Agilera

gallery icon

Kristina Agilera atkal demonstrē dibenu

gallery icon

Kristina Agilera zaudējusi formu. Izskatās apaļīga

gallery icon