foto: Mārtiņš Ziders
Lauris Reiniks atzīstas blēņās, Kristaps Zutis 100 dienas negrēkos - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Kristaps Zutis.
Slavenības
2024. gada 4. janvāris, 13:00

Lauris Reiniks atzīstas blēņās, Kristaps Zutis 100 dienas negrēkos - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Martas Grigales kaķēna nedarbi

Mūziķe Marta Grigale, kuras ģimenei nesen pievienojies mazs kaķēns, dalījusies ar amizantu fotokadru, parādot – Mārvels lieki laiku netērē un svētku laikā pamanījies iepazīt eglīti no cita rakursa.

Mairis Briedis nesaprot, kas tas par briesmoni

Bokseris Maris Briedis soctīklā X ievietojis savdabīgas fotogrāfijas ar kādu interesanta paskata “briesmoni”.

Paskaidrojumus pats nav sniedzis, tik tvītu papildinājis ar četrām jautājuma zīmēm. Komentāru sadaļa zem ieraksta nav bokserim īpaši glaimojoša, neskaitāmi cilvēki Mairi izsmējuši par publikāciju.

Edgars Rinkēvičs piepilda bērnu sapni

Jau atkal lielu popularitāti izpelnījies prezidenta Edgara Rinkēviča ieraksts soctīklos. Proti, viņš apciemojis bērnudārza grupiņu "Odziņas", lai piepildītu mazo sapni par diendusas negulēšanu!

Kristaps Zutis 100 dienas negrēkos

Decembra vidū bokseris Kristaps Zutis pieteicis 100 dienu izaicinājumu, minot, ka pamazām izslēgs no uztura dažādus grēkus, sākot jau ar alkoholu. Sekosim līdzi, vai Kristapam izdosies!

Lauris Reiniks atzīstas blēņās

Dziedātājs Lauris Reiniks atzinies bērnības blēņās, ko viņš sadarījis piektajā klasē. Proti, laikā, kad bija jāskaita tēvreize, viņš saorganizējis borskābes izbēršanu uz grīdas. Par šādu nedarbu Lauris, protams, izsaukts pie skolas direktora uz pārrunām.

Ralfs Eilands zina, kur jāliek rasols

Svētku laikā bija jāpieliek lielas pūles, lai sadomātu, kur tad visus rasola kalnus salikt. Mūziķis Ralfs Eilands dalās savā pieredzē, ka tas tiek taisīts bļodā, kur mazgā bērnus.