Dž. Dž. Džilindžera romantiskās spēlfilmas “Ekstāze” pirmizrāde

Dž. Dž. Džilindžera romantiskās spēlfilmas “Ekstāze” pirmizrāde

gallery icon
Slavenības
2023. gada 6. decembris, 06:36

Kamēr cita auklē jaundzimušo bērnu, Imants Parādnieks īsto sievu aizved uz erotisko filmu

Žurnāls "Kas Jauns"

Kamēr ārlaulības bērnu māte Lita Trakina auklē jaundzimušo politiķa Imanta Parādnieka meitu, laimīgais nu jau astoņu bērnu tēvs kinoteātrī, skatoties filmu "Ekstāze", izklaidē oficiālo sievu Dinu Parādnieci.

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", Imants Parādnieks, kas nesen sagaidījis pasaulē nākam viņa un 18 gadu jaunākās draudzenes Litas trešo kopīgo bērnu, aizvadītajā nedēļā tautu pārsteidza, uz erotiskās filmas pirmizrādes svinībām ierodoties kopā ar likumīgo sievu Dinu Parādnieci.

Izskatās, ka Parādnieka sievai Dinai nu jau ne silts, ne auksts, uzzinot, ka vīrs atkal sagaidījis kārtējo bērnu no citas sievietes, jo filmas pirmizrādes pasākumā viņa dzīvesbiedram līdzās pašpārliecināti smaidīja.

foto: Publicitātes
Astoņu bērnu tēvs Imants Parādnieks ar oficiālo sievu Dinu ieradās sveikt filmas "Ekstāze" režisoru Dž. Dž. Džilindžeru, kas tagad dzīvo laulībā ar sesto sievu.

Saprotams, ka rūdījums viņai ir vērā ņemams, jo šis ir jau ceturtais bērns, ko 37 laulības gadu laikā vīrs sarūpējis citai sievietei. Sabiedrība pirms vairākiem gadiem nudien bija pārsteigta un izbrīnīta, kā politiķa sieva spēj morāli un emocionāli pieņemt un izturēt laulātā drauga dubulto dzīvi, kas regulāri vainagojas ar pēcnācēju radīšanu “ārpus ģimenes mājas”. Īsi pirms trešā ārlaulības bērna dzimšanas, 2018. gada izskaņā, žurnālam "Kas Jauns" Dina Parādniece uz šo jautājumu atbildēja ar nopūtu, sacīdama: “Viegli nav. Bet ģimene ir svarīga. Līdz ar to ir tā, kā ir, un viss.”

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ar ierēdni Litu Trakinu, kas par pašu ir 18 gadus jaunāka, Imants Parādnieks ir vecāki septiņgadīgam dēlam Reinardam, četrus gadus vecai meitai Adelīnei un nule jaundzimušajai mazulītei Sibillai.

Vaicāta, kāds ir trakākais vārds, kurā Imantu ir nosaukusi, saņemot vēsti par kādu no pēdējiem gaidāmajiem ģimenes pieaugumiem, Dina neslēpa: “Mēs parasti nelamājamies. Es klusēju. Ļoti ilgi. Ja es nerunāju, tas nozīmē, ka viss ir slikti...” Savukārt uz jautājumu – lai arī kā izvērstos apstākļi, vai ir pieņemts stingrs lēmums nešķirties un sasniegt zelta kāzas, – Parādnieka kundze atbildēja: “Dzīve rādīs. Cik ilgi nervi turēs...”

Tikmēr Imants Parādnieks pats uzskata, ka nav vainīgs, ja vienlaikus mīl divas sievietes. Viņš arī neuzskata, ka krāpis savu oficiālo sievu un uzvedies amorāli, ļaujoties intīmām attiecībām ar savu trīs jaunāko bērnu māti. “Esmu godīgs pēc definīcijas, man tas ir pats svarīgākais. Man ir būtiski, lai citi var ar mani rēķināties. Tieši tāpēc arī tas ir publiski tapis zināms. Esmu godīgs un atbildīgs – tie ir mani galvenie pamatpostulāti. Tas, kā dzīvoju, kādas attiecības veidoju, var kādam nepatikt, to kāds var nepieņemt. Lai ko es darītu, lai kā rīkotos, godīgums un atbildība ir vērtības, no kurām neatkāpjos arī gadījumos, kad sanāk kādas muļķības, nepareizības sastrādāt. Es tomēr arī esmu cilvēks. Mēs katrs esam tikai cilvēks. Dažbrīd brīnos vai skatos ar tādu labdabīgu smaidu uz tiem cilvēkiem, kas zina citu vietā visu labāk. Manuprāt, krāpšana ir rīcība, kad tu esi negodīgs... Tāpēc precizēšu – negodīgums un bezatbildība ir amorāla,” uzskata 55 gadus vecais Imants Parādnieks.

Kā Imants Parādnieks nogrieza sev asti

gallery icon

Astoņi bērni no trim mātēm

No sievas Dinas Imantam ir četri bērni – Hārdijs, Anete, Imants un Rihards, bet no kādreizējās mīļākās Janas, ko Imants mēdza pat publiski dēvēt par savu otro sievu un kas slavena kļuva 2010. gadā, kad Parādnieks iesaistījās politikā, viņam ir dēls Helvis. Politiķa un viņa tagadējās ārlaulības draudzenes Litas Trakinas dēls Reinards pasaulē nāca 2016. gada oktobrī, 2018. gada decembrī viņi kļuva par vecākiem arī meitai Adelīnei, bet šā gada novembrī sagaidīja jau trešo atvasi, kurai deva vārdu Sibilla.

Vecākie bērni Imantam Parādniekam un viņa likumīgajai sievai Dinai ir sarūpējuši jau vairākus mazbērnus.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!