foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
"Netflix" skatītājus šausmina "nevajadzīgais incests" jaunajā ģimenes Ziemassvētku filmā
Dženifera Gārnere filmas “Family Switch” pirmizrādes vakarā Losandželosā.
TV
2023. gada 5. decembris, 06:26

"Netflix" skatītājus šausmina "nevajadzīgais incests" jaunajā ģimenes Ziemassvētku filmā

Jauns.lv

“Netflix” skatītāji sajutuši riebumu pēc tam, kad platformā bija noskatījušies jaunu Ziemassvētku filmu, kurā parādīts “nevajadzīgs incesta” attēlojums.

Jaunajā ģimenes komēdijā “Family Switch” galvenās lomas atveido Dženifera Gārnere, Eds Helmss, Emma Maijersa un Bredijs Nūns. Šis ir stāsts par Vokeru ģimeni, kura pēc savdabīgas tikšanās planetārijā nejauši apmainās ķermeņiem.

Meita Sisī samainās ar savu mammu Džesu, bet dēls Vaijats samainās vietām ar savu tēti Bilu … un tā, kā var gaidīt komēdijā, kur notiek maiņa ar ķermeņiem, pēc tam iestājas haoss.

Kamēr daļa skatītāju jauno kinofilmu novērtējuši kā uzjautrinošu un baudāmu, citi izjutuši šausmas par sižeta līnijas pavērsienu, kurā iesaistīti māsa un brālis, laikā, kad iemiesojušies savas mammas un tēta ķermeņos.

foto: Netflix/courtesy Everett Collection/ Vida Press
Vokeru ģimene “Netflix” komēdijā “Family Switch”.

Kādā no epizodēm meitai Sisī (redzama kā viņas māte Džesa) mājās pievienojas grupiņa pieaugušu sieviešu, no kurām viena stāsta, ka viņai teikts, ka “pāriem ir nepieciešami vismaz 12 skūpsti dienā, lai uzturētu attiecības”.

Neskatoties uz to, ka Sisī (kā Džesa) apgalvo, ka todien abi ar vīru “skūpstījušies vismaz 14 reižu”, draudzenes nav pārliecinātas un sāk skandināt, lai pāris sabučotos.

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Galveno lomu atveidotāji filmas pirmizrādes vakarā Losandželosā.

Vaijats (kurš ir sava tēva Bila ķermenī) pretojas šai idejai, taču beidzot piekāpjas, kad māsa apgalvo, ka sievietēm ir viņiem jānotic, tāpēc jāsniedz prasītais skūpsts.

Viņi beidzot sakļauj lūpas, cīnoties ar mulsumu šajā ļoti neērtajā situācijā.

Epizodē ir skaidri redzams, ka brāli un māsu biedē tas, ko viņi tikko izdarījuši, un arī daudzi skatītāji, kas skatījušies šo “Netflix” filmu, jutušies tieši tāpat.

foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press
Dženifera Gārnere un Eds Helmss filmas “Family Switch” pirmizrādes vakarā Losandželosā.

“Es skatos to jauno filmu “Family Switch” un, ak, mans kungs, pēkšņais incests ir kaut kas tāds, kas bija tik negaidīts un nevajadzīgs …,” sociālās saziņas vietnē “X” (agrāk “Twitter”) rakstīja viens skatītājs.

“Šis gadījuma incests filmā “Family Switch” mani ļoti pārsteidza,” atzina otrs, bet trešais piebilda: “Incests filmā “Family Switch” NEBIJA vajadzīgs.”