foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Kortnijas Kardašjanas fani aizstāv audžudēlu Landonu Bārkeru par viņa izturēšanos pret mazo brālīti Rokiju
Landons Bārkers ar tēvu Trevisu Bārkeru un viņa sievu Kortniju Kardašjanu.
Slavenības
2023. gada 30. novembris, 14:44

Kortnijas Kardašjanas fani aizstāv audžudēlu Landonu Bārkeru par viņa izturēšanos pret mazo brālīti Rokiju

Jauns.lv

Rokera Trevisa Bārkera un viņa bijušās sievas Šannas Moakleres dēls Landons Bārkers novelk robežu, kad runa ir par viņa mazo brālīti Rokiju.

Realitātes šova zvaigznes Kortnijas Kardašjanas audžudēls Landons Bārkers izpelnījies karstas diskusijas internetā par neseno izteikumu kādam ziņu avotam.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Trevisa Bārkera dēls Landons Bārkers.

Landons atklājis, ka atsakās iesaistīties sava tēva Trevisa Bārkera un viņa sievas Kortnijas Kardašjanas jaundzimušā mazuļa Rokija aprūpēšanā.

20 gadus vecais Landons nesenā intervijā atzinies, ka “nemainīs” nevienu no Rokija autiņbiksītēm.

Ekrānuzņēmums ar ziņu virsrakstu, kurā vēstīts par Landona atklāsmi, nonācis tematiskā Kardašjanu forumā vietnē “Reddit”.

foto: Michael Simon/startraksphoto.com/ Vida Press
Landons Bārkers ar draudzeni Čārliju D’Amelio. Pāris ir kopā ilgāk par gadu.

Neskaitāmi komentētāji pauduši savu viedokli, rakstot, ka tas arī nav jaunieša pienākums rūpēties par mazo pusbrāli Rokiju.

“Kāpēc viņam tas būtu jādara? Viņš nav tas, kurš izvēlējās laist pasaulē bērnu. Tā nav viņa atbildība,” norādīja kāds fans.

Otrs līdzjutējs piekrita: “Es varu viņu saprast. Tas nav viņa bērns, un viņiem droši vien ir 15 auklītes, kas to dara.”

foto: CAMERA PRESS/Patrick Rideaux / PicturePerfect / Vida Press
Treviss Bārkers ar dēlu Landonu un meitu Alabamu 2017. gadā.

Trešais piebilda: “Tas nav viņa bērns, viņam tas nav jādara.”

Bet ceturtais norādīja: “Viņam arī nebūtu tas jādara. Tā nav viņa atbildība. Tas ir vecāku pienākums… vai arī Kardašjanu pasaulē – algotā personāla darbs.”

Vēl kāds piebilda: “Viņu, iespējams, samulsināja jautājums intervijā, jo kurš gan to jautā pusaudzim un gaida citu atbildi??”

Kortnijas Kardašjanas un Trevisa Bārkera trešā kāzu ceremonija Portofino, Itālijā

gallery icon

Kortnijas Kardašjanas (44) un Trevisa Bārkera (48) kopīgais dēls Rokijs pasaulē nāca šā gada 4. novembrī. Kāds paziņa žurnāla “OK!” britu izdevumam pastāstījis, ka jaunā māmiņa esot septītajās debesīs: “Nav bijis ne mirklis, kad viņa nepateiktos savām laimīgajām zvaigznēm, ka viņas bērns ir piedzimis un vesels.”

Septembrī Kortnijai radās sarežģījumi, kā rezultātā bija nepieciešams veikt steidzamu operāciju. Realitātes šova zvaigzne atzina, ka procedūra izglābusi viņas gaidāmā mazuļa dzīvību.

Kortnija Kardašjana un Treviss Bārkers 2022. gadā

gallery icon

Gan Kortnija, gan Treviss ir vecāki vēl citiem bērniem. Realitātes šova zvaigznei ir trīs kopīgi bērni ar bijušo partneri Skotu Disiku – Meisons (13), Penelope (11) un Reins (8).
 
Arī Trevisam ir trīs bērni. Laulībā ar bijušo sievu Šannu Moakleri viņš kļuvis par tēvu Landonam (20) un Alabamai (17), un ir audžutēvs Šannas meitai Atianai (24), kura dzimusi eks sievas iepriekšējās attiecībās.

Kortnija Kardašjana ar meitu Penelopi un māsas Kimas meitu Nortu

gallery icon