Slavenības
2023. gada 28. novembris, 06:54

VIDEO: kā tikko iemīlējušies! Zane un Vilis Daudziņi metas kaislīgās dejās aktieru ballē

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktieru pāris Zane un Vilis Daudziņi, kas pirms diviem gadiem atzīmēja kāzu 25. jubileju, "Spēlmaņu nakts" ceremonijas ballē no sirds izdejojās grupas "Dzelzs vilks" dziesmu pavadījumā.

Vai iemīlēšanās sajūtu iespējams just arī, ja pirmais randiņš ir bijis pat 30 gadu senā pagātnē, ja laulībā nodzīvoti jau 27 gadi un izaudzināti divi dēli, kas nu jau paši ir precību gados? Ir! Kā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns", tam pierādījums ir tautā mīlētais aktieru pāris Zane un Vilis Daudziņi, kas "Spēlmaņu nakts" balles deju placī Dailes teātrī reiba nevis no vīna, bet gan viens no otra skatieniem un pieskārieniem.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Daudziņu kaislīgās dejas pašā skatuves priekšā jau pašā koncerta sākumā iedrošināja laisties līksmē arī pārējos "Spēlmaņu nakts" balles viesus.

Lai gan savu privāto dzīvi Zane un Vilis nemēdz plaši iztirzāt, ar atsevišķiem fragmentiem viņi šad un tad mēdz dalīties, un allaž jaušams, ka abus kopā tur īsta, patiesa un stipra mīlestība, cieņpilna attieksme un sirsnīga pieķeršanās. “Tieši tāds vīrietis, kā man ir, tas ir vislabākais un visforšākais. Un viņš ir fiziski stiprs, jo viņš var krastā uznest laivu un viņš man var izrakt bedri… Viņš man var pārnēsāt smagumus, man nevajag tēlot “es visu pati”, es to nekad nedarīšu!” pērn Zane Daudziņa stāstīja TV raidījumā "Kad viņas satiekas".

Savukārt par to, kā ar Vili iepazinusies, Zane pirms dažiem gadiem pastāstīja LTV raidījumā "Teātris Zip": “Tas, kā iepazināmies, ir garš stāsts, bet viss vainagojās ar vienu kļūdainu telefona zvanu. Vilis vēlējās piezvanīt savai kursabiedrenei, citai Zanei, bet, kā jau mēdz gadīties, sajauca numurus un piezvanīja man. Tikai sarunas vidū viņš saprata, ka es neesmu tā Zane… Bet viņš priecājās! Tad sekoja svarīga tikšanās, un mēs sapratām, ka mums vienam ar otru ir ļoti forši,” toreiz atklāja Zane.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Daudziņu kaislīgās dejas pašā skatuves priekšā jau pašā koncerta sākumā iedrošināja laisties līksmē arī pārējos "Spēlmaņu nakts" balles viesus.

Aktieru pāra prieku gan vienam par otru, gan par savu laulības dzīvi Zane Daudziņa pauda arī pirms diviem gadiem, kad uzrakstīja pateicības vārdus visiem, kas viņu un Vili sveica sudrabkāzās. “Mīļie draugi! Esam gluži apreibuši no saules un Jūsu labajiem vārdiem! Paldies par apsveikumiem! 25 gadi aizskrējuši kā viens vējš. Abi ar Vilīti jūtamies jauni, stipri, priecīgi un aizkustināti, apbērti ar īkšķīšiem, sirsniņām un smaidiem. Lai katram savureiz tiek tikpat daudz siltu domu un savējo mīlestības. Priekā!”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!