foto: Earl Gibson III/Shutterstock/ Vida Press
Šārona Stouna uzaicina uz savām mājām Izraēlas ķīlnieku ģimenes
Šārona Stouna šā gada 19. novembrī.
Slavenības
2023. gada 24. novembris, 07:30

Šārona Stouna uzaicina uz savām mājām Izraēlas ķīlnieku ģimenes

Jauns.lv

“Hamas” nolaupīto izraēliešu ģimeņu pārstāvji nesen tikušies ar slaveno amerikāņu aktrisi Šāronu Stounu viņas mājā Losandželosā.

Ķīlnieku ģimeņu delegācijas sastāvā bija arī 14 gadus vecā Ella Šani no Beri kibuca. Viņas tēvu nogalinājuši “Hamas” kaujinieki, bet 16 gadus vecais brālēns Amits nolaupīts un aizvests uz Gazas joslu.

Šārona Stouna sāka raudāt, kad jaunā Ella viņai pastāstīja par pārdzīvoto. Aktrise, kas pazīstama ar savu labdarības darbu Sarkanā Krusta organizācijā, pēc dzirdētā apsolījusi personīgi vērsties Starptautiskajā Sarkanajā Krustā un lūgt palīdzību. “Es darīšu visu, kas manos spēkos, lai palīdzētu,” viņa apliecināja.

"Tikšanās ar ģimenēm, kuru bērni ir "Hamas" ķīlnieki un ir zaudējuši ģimeni “Hamas” dēļ. Tu nezini, kamēr neuzzini. Neatbalstiet vardarbību,” pie “Instagram” ievietotas fotogrāfijas raksta 65 gadus vecā Holivudas aktrise, kurai šajā vietnē ir 3,8 miljoni sekotāju.

Fotogrāfijā aktrise redzama ar roku, kas aizklāta priekšā mutei, klausoties ķīlnieku ģimeņu šausminošajos stāstos.

Šārona Stouna ar dēlu Roanu 2021. gadā

gallery icon

Taču Stounas vēstījums guvis dalītas atsauksmes. Kamēr vieni pilnībā piekrīt aktrisei, otri uzskata, ka viņa izmantojusi savu platformu, lai vienpusēji runātu par starptautisku konfliktu.

“Es ceru, ka jūs aprunāsieties ar tūkstošiem mirušo bērnu vecākiem arī Gazā,” raksta viens komentētājs. “Jūs varat būt pret "Hamas" un arī būt šausmās un kategoriski pret to, ko Izraēlas valdība kopā ar ASV nodara Palestīnas iedzīvotājiem,” ierakstījis otrs.

“Izraēla pēdējo 3 nedēļu laikā ir nogalinājusi tūkstošiem un tūkstošiem bērnu, tas ir slazds un genocīds,” komentējis trešais.

Kāds Stounas pielūdzējs parakstījies kā “bijušais fans” un vairāki solījuši atsekot aktrisei sociālajos tīklos.

Šāronas Stounas pārvērtības ar kleitu Kannu kinofestivālā

gallery icon

Tajā pat laikā aktrise izpelnījusies arī atzinīgus vārdus. “Jūs esat vislabākā, Šāron,” slavēja viens. “Paldies, ka izmantojat savu ietekmi!!” – komentēja otrs. “Lai Dievs jūs svētī un paldies, ka novērtējat situāciju kā patiesu problēmu. Paldies, ka nepalikāt vienaldzīga pret “Hamas” ļaunajām darbībām,” pateicās trešais.

Šārona Stouna atgriežas labdarības darbā

gallery icon