foto: Hollandse Hoogte/Shutterstock/ Vida Press
Snoop Dogg fani atsakās ticēt mūziķa paziņojumam, ka viņš atmetis zālītes smēķēšanu
Reperis Snoop Dogg.
Slavenības
2023. gada 18. novembris, 05:52

Snoop Dogg fani atsakās ticēt mūziķa paziņojumam, ka viņš atmetis zālītes smēķēšanu

Jauns.lv

Repera Snoop Dogg ieraksts sociālajos tīklos piesaistījis milzīgu uzmanību. Tas ieguvis jau vairāk nekā 104 miljonus skatījumu.

Populārais reperis, kurš ir bēdīgi slavens kā liels “zāles” cienītājs, pārsteidzis fanus ar savu paziņojumu, ka atmet smēķēšanu. Fani kam tādam atsakās ticēt!

Snoop Dogg pīpē

gallery icon

Snoop Dogg atmet smēķēšanu

Ceturtdien, 16. novembrī, 52 gadus vecā mūzikas ikona savā “X” kontā (agrāk zināmā kā “Twitter”) paziņoja: “Es atmetu smēķēšanu.”

Snoop Dogg rakstīja: “Pēc ilgām pārdomām un sarunām ar ģimeni. Esmu nolēmis atmest smēķēšanu.” Savu paziņojumu viņš noslēdza, lūdzot neko nejautāt: “Šobrīd lūdzu, ievērojiet manu privātumu.”

Viņa ieraksts piesaistīja lielu uzmanību. Tas ieguvis vairāk nekā 104 miljonus skatījumu.

Fanu jautrā reakcija uz Snoop Dogg paziņojumu

Fani apšaubījuši repera paziņojuma patiesumu, un komentāru sadaļā atstājuši virkni jautru pārdomu, saistībā ar mūziķa negaidīto lēmumu.

Viens no faniem rakstīja: “Šī iespējams būs kāda grandioza kampaņa, kurā viņš paziņos par savas ūdens pīpes vai košļājamu produktu, vai kaut kā cita izdošanu.”

Otrs publiskojis repera fotogrāfiju un uzrakstījis: “Šodien nav 1. aprīļa joku diena.”

Kolorītais reperis Snoop Dogg

gallery icon

Vēl kāds ievietojis video, kurā reperis dalās ar cigareti ar savu apsardzi, un veltījis tam sekojošu parakstu: “Neviens neuzdrošinājās atteikties no dūma, Snoop Dogg.”

Ceturtais publiskojis ierakstu, kurā mūziķis noņem saulesbrilles un komentārā pierakstījis: “Es zinu, ka tu esi sapīpējies, publicējot šo.”

“Neesmu drošs, vai man vajadzētu ziņot par uzlauztu kontu,” pajokojis nākamais.

Snoop Dogg jaunākās “Twitter” bildes. 2012. gads

gallery icon