foto: https://www.instagram.com/dadalove/
Dagmāra Legante svin un svin, Madarai Repšei uzlauzts e-pasts - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Dagmāra un Odrija.
Slavenības
2023. gada 16. novembris, 06:21

Dagmāra Legante svin un svin, Madarai Repšei uzlauzts e-pasts - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Gustavs Terzens mīl trijstūrus

TV raidījumu vadītājs, zemessargs un patriots Gustavs Terzens publiski paudis savu mīlestību pret mīlas trijstūriem, publiskojot garda deserta foto savā "X" profilā.

Lauris Reiniks aizstāv visus vecākus

“Viņi tāpat kā mēs joprojām mācās/izzina/uzzina un mācās saprast. Tas nekas, ka sāka agrāk,” ar saldsērīgām pārdomām par to, ka cilvēki mēdz pārmest saviem vecākiem, dalījies dziedātājs Lauris Reiniks.

Madarai Repšei nelieši uzlauž e-pastu

Fotogrāfe Madara Repše "Instagram" publicējusi nepatīkamu vēsti.

Proti, pirms diviem mēnešiem mērķtiecīgi uzlauzts viņas e-pasts, kas kalpojis 15 gadu. Madara arī izsaka minējumus, ka drīzumā varētu tikt publiskota visa konfidenciālā informācija, kas šo gadu laikā iekrāta: “veselība, privātas lietas, viss darbs, slimnīcas, saziņas ar tuvākajiem, draugiem, kontakti, finanses, līgumi, jebkas”.

Marija Luīze Meļķe paņem "Lielo Kristapu"

Šā gada februāra izskaņā Marija Luīze Meļķe "Lielā Kristapa" kinobalvu pasniegšanas ceremonijā tika pie labākās aktrises titula, bet no balvas atteicās, sakot, ka to nepieņemšot, kamēr Latvijā netiks pieņemts Dzīvesbiedru likums. 9. novembrī Saeimas vairākums nobalsoja par partnerattiecību institūta ieviešanu Latvijā, un nu aktrise beidzot pieņēmusi godam pelnīto "Lielā Kristapa" statuju.

Meļķei balvu pasniedza režisors Matīss Kaža un to izdarīja Latvijas Nacionālā teātra iestudējuma "Maiga vara" pirmizrādē. Meļķe šajā izrādē ir galvenajā lomā, un tāpat Kaža ir režisors filmai "Neona pavasaris", par lomu kurā aktrise tika pagodināta ar "Lielo Kristapu".

Jana Duļevska slavena Amerikā

Krietnu uzmanības devu, viesojoties ASV, saņēmusi TV raidījumu vadītāja Jana Duļevska.

Viss sācies jau lidostā, kad robežsargs viņai pajautājis, vai gadījumā Jana nav slavena dziedātāja. Vēlāk viņa sava "Instagram" īsajos stāstos publicējusi amizantu skatu, kā, braucot auto, viņu no pretējās mašīnas uzmācīgi filmē kāds kungs.

Dagmāra Legante svin un svin!

Pasākumu vadītājai un fotogrāfei Dagmārai Legantei-Celmiņai nedēļa aizvadīta vienās svinībās!

Nupat nosvinējusi vecākās meitas Šarlotes vārdadienu, tā jau pēc dažām dienām jaunākajai meitai Odrijai tika atzīmēta dzimšanas diena!