foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Karalis Čārlzs varējis stundām rāpot pa māju, spēlējoties ar Kamillas mazbērniem
Karalis Čārlzs (tolaik vēl Velsas princis) ar sievas Kamillas mazmeitu Elīzu 2011. gadā.
Slavenības
2023. gada 11. novembris, 06:45

Karalis Čārlzs varējis stundām rāpot pa māju, spēlējoties ar Kamillas mazbērniem

Jauns.lv

Britu karalis Čārlzs III ir ļoti mīlošs attiecībā pret savas dzīvesbiedres karalienes Kamillas mazbērniem.

Karalis Čārlzs izturoties kā ļoti gādīgs un mīlošs vectēvs pret savas dzīvesbiedres karalienes Kamillas mazbērniem.

Karalis Čārlzs (tolaik Velsas princis) ar Kamillas mazmeitu Elīzu Lopesu

gallery icon

Agrāk uzņemtās monarha fotogrāfijas, kur viņš redzams ar kādu no saviem vai sievas mazbērniem, analizējusi ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa un vērsusi uzmanību uz to, cik rotaļīgs ir 74 gadus vecais karalis ar saviem mazbērniem.

Džeimsa komentējusi: “Dažas no visspēcīgākajām Čārlza fotogrāfijām kā vectēvam uzņemtas mirkļos, ko viņš pavadījis ar Kamillas mazbērniem.”

Princis Čārlzs ar mazdēlu princi Luisu

gallery icon

“Kamilla agrāk jūsmīgi stāstīja par Čārlzu, kurš, nometies uz ceļiem, “stundām ilgi rāpoja kopā ar viņiem, izdodot smieklīgas skaņas” un lasīja viņiem priekšā “Hariju Poteru”, vienlaikus atdarinot visas balsis,” piebildusi ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa.

“Mēs redzējām, kā Čārlzs sargājoši bija aplicis roku ap mazās Elīzas vidukli uz [Bakingemas pils] balkona Viljama un Keitas kāzās.” Elīza Lopesa ir Kamillas meitas Loras Lopesas pirmdzimtā atvase.

foto: Geoffrey Robinson/Shutterstock/ Vida Press
Čārlzs auklē Kamillas mazmeitu Elīzu sava vecākā dēla prinča Viljama kāzās ar Keitu Midltoni.

Komentējot vēl kādas bildes, Džeimsa piebilda: “Ir redzēts arī bezrūpīgs attēls, kurā viņš dārzā laimīgi šūpo vienu no Kamilas mazbērniem, kamēr pārējie skraida turpat netālu.”

““Highland Games” spēlēs bija novērojamas šīs ļoti brīvās un rotaļīgās attiecības, kurās Kamillas mazbērni labprāt skrēja pie Čārlza un viņu apskāva, bez acīmredzamas apziņas par viņa statusu.”

Karalis Čārlzs III ar mazmeitu princesi Šarloti

gallery icon

Karalienei Kamillai ir divi bērni. Dēls Toms ir tēvs meitai Lolai, kura dzimusi 2007. gadā un dēlam Frederikam, kurš nācis pasaulē 2010. gadā. Savukārt Kamillas meita Lora Lopesa ir mamma meitai Elīzai (dzim. 2007) un dvīņiem Luisam un Gusam (dzim. 2009).

Karalim Čārlzam ir pieci mazbērni. Princis Viljams un princese Ketrīna ir vecāki princim Džordžam (10), princesei Šarlotei (8) un princim Luisam (5), savukārt princis Harijs laulībā ar Meganu Mārklu pasaulē sagaidījis princi Ārčiju (4) un princesi Lilibetu (2).

Kamillas Pārkeres Boulzas bērni

Kamillas Pārkeres Boulzas bērni.

gallery icon