Karalis Čārlzs "piešķir" Harijam un Meganai jaunu titulu. Un tas nav glaimojošs
foto: Samir Hussein/Pool/Shutterstock/ Vida Press
Lielbritānijas karalis Čārlzs III.
Slavenības

Karalis Čārlzs "piešķir" Harijam un Meganai jaunu titulu. Un tas nav glaimojošs

Jauns.lv

Ārvalstu plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka britu karalis Čārlzs esot aizliedzis karaliskās ģimenes pārstāvjiem viņa gaidāmās dzimšanas dienas svinīgajās pusdienās apspriest princi Hariju un Meganu Mārklu. Pārim pat dots neglaimojošs tituls.

Karalis Čārlzs "piešķir" Harijam un Meganai jaunu ...

Tiek ziņots, ka Apvienotās Karalistes un 15 Sadraudzības personālūnijas valstu karalis Čārlzs III savā 75. dzimšanas dienas ballītē aizliedzis pieminēt princi Hariju un viņa sievu Meganu Mārklu.

Megana Mārkla un princis Harijs pasākumā Ņujorkā runā par mentālo veselību. 2023. gada 10. oktobris

Kā liecina jaunākā informācija, monarhs nevēlas, lai Saseksas hercogs un hercogiene “aizēnotu” viņa lielo dienu, tāpēc viņš skandalozajam pārim piešķīris jaunu titulu.

Nodēvējot tos par “nepieminamajiem”, Čārlzs ir aicinājis savu šauro viesu loku nerunāt neko saistībā ar Hariju un Meganu, kuri no ģimenes ir aizgājuši.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

“Ir ļoti skaidri pateikts, ka jebkādas diskusijas par Saseksas hercogiem ir absolūti izslēgtas abos pasākumos,” par gaidāmajām svinīgajām pusdienām Klārensa namā Londonā 14. novembrī izdevumam “The Express” izteicies kāds iekšējās informācijas avots.

“Karalim ir dažas aizņemtas dienas laika posmā no 12. līdz 15. novembrim,” piebildis avots. “Tas prasīs daudz braukāšanu turp un atpakaļ starp Londonu un Glosteršīru, taču viņš ir apņēmies 75. dzimšanas dienu nosvinēt bez jebkādiem pārtraukumiem.”

Svinīgā un vēsturiskā ceremonijā Vestminsteras abatijā Londonā par britu monarhijas karali kronēts Čārlzs III un viņa sieva Kamilla kronēta par karalieni.

Lielbritānijas karaļa Čārlza III un karalienes Kamillas kronēšanas ceremonija

Svinīgā un vēsturiskā ceremonijā Vestminsteras abatijā Londonā par britu monarhijas karali kronēts Čārlzs III un viņa sieva Kamilla kronēta par ...

“Viņš nevēlas, lai dienu aizēnotu cilvēki, kuru tur nav – nepieminamie, kā darbinieki tagad viņus dēvē,” atklājusi karaļnamam pietuvinātā persona.

Neaicinot princi Hariju un Meganu Mārklu uz dzimšanas dienu, kur “gaidāms, ka ieradīsies visi karaliskās ģimenes vecākie pārstāvji,” šķiet, ka Čārlzs devis viņiem brīdinājumu.

“Tas, ka Saseksi pat netika aicināti uz tādu svarīgu notikumu kā šis, daudz ko izsaka. Viņiem būs ļoti grūti panākt atpakaļceļu pēc šī,” piebildis iekšējās informācijas avots.

Sestdien, 17. jūnijā Londonā ar tradicionālo militāro parādi pirmo reizi monarha godā dzimšanas dienā sveikts karalis Čārlzs III.

Čārlzu III pirmo reizi sveic monarha oficiālās dzimšanas dienas militārajā parādē

Sestdien, 17. jūnijā Londonā ar tradicionālo militāro parādi pirmo reizi monarha godā dzimšanas dienā sveikts karalis Čārlzs III.