foto: Reynaud Julien/APS-Medias/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Pamela Andersone pastāsta, kāpēc aizvien biežāk iziet sabiedrībā bez dekoratīvās kosmētikas
Pamela Andersone Parīzes modes nedēļā.
Slavenības
2023. gada 9. novembris, 11:01

Pamela Andersone pastāsta, kāpēc aizvien biežāk iziet sabiedrībā bez dekoratīvās kosmētikas

Jauns.lv

Jaunākajā intervijā izdevumam “The Daily Telegraph” aktrise Pamela Andersone (56) atklājusi, kāpēc arvien biežāk sākusi iziet sabiedrībā bez sejas dekoratīvās kosmētikas.

Pēc aktrises teiktā, viņa nebija plānojusi nākt klajā ar skaļu paziņojumu – tieši otrādi, viņa pat šaubījusies, vai kāds to vispār pamanīs. Pirmo reizi iztikt bez dekoratīvās kosmētikas Pamela izvēlējusies laikā, kad tika filmēts televīzijas šovs “Pamelas paradīzes dārzs” (“Pamela’s Garden of Eden”), kas bija veltīts viņas vecmāmiņas mājas remontam Kanādas rietumu piekrastē.

“Es gribēju, lai viss būtu pa īstam. Negribēju mākslīgumu un būt atkarīga no labvēlīga apgaismojuma. Man vajadzēja būt man pašai, tas nāca pats par sevis. Es jutu, ka man ir jādalās ar to, kas es esmu, un tā bija tik atbrīvojoša sajūta,” pastāstījusi Pamela Andersone.

Rezultātā viņai tik ļoti iepaticies būt dabiskai, ka arī uz saviesīgiem pasākumiem viņa sākusi iet bez sejas dekoratīvās kosmētikas. “Kad ierados uz modes nedēļu Parīzē, nolēmu iztikt bez grima, un jutos kā piecus gadus vecā meitene no Ledismitas [Andersones dzimtā pilsēta Kanādā. – Red.], kurai palaimējies uzvilkt “Victoria Beckham” tērpu,” salīdzinājusi aktrise, piebilstot, ka bijusi pārsteigta, kad viņai sākuši piedēvēt skaļi paustus “paziņojumus”, kas nebūt nebija viņas plānos.

Pamela Andersone bez kosmētikas Parīzes modes nedēļas laikā 2023. gada septembrī

gallery icon

“Es jutos brīva. Tam nevajadzēja būt paziņojumam, tas nebija par mieru visā pasaulē, un es nezināju, vai kāds to vispār pamanīs. Es tikai nolēmu nesēdēt krēslā trīs stundas, kamēr man liek grimu. Es paskatījos uz sevi spogulī un sev teicu: ‘Tev ir gandrīz 60. Tu izskaties pietiekami labi, vienkārši izbaudi Parīzi un nespēlē šīs spēles’,” atzinās Pamela.

Tomēr pretēji Andersones gaidītajam, viņas drosmīgo izvēli pamanīja daudzi. Turklāt novērtēja atzinīgi. Aktrisi publiski atbalstījušas arī tādas pasaulslavenas zvaigznes kā Skārleta Johansone un Džeimija Lī Kērtisa.

Mūžam jaunā Pamela Andersone

gallery icon

Pamela Andersone „Haiti Rising Gala” pasākumu Losandželosā

gallery icon