foto: Mārtiņš Ziders
Aktrise Elīna Bojarkina ļāvusies jaunām attiecībām
Jauns pārītis! Elīna un Voldemārs, apmeklējot seriāla "Tējas laiks" pirmizrādi. 
Slavenības
2023. gada 7. novembris, 06:05

Aktrise Elīna Bojarkina ļāvusies jaunām attiecībām

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktrise Elīna Bojarkina, kas šopavasar piedzīvoja vētrainu šķiršanos no TV personības Marģera Majora, nu neslēpj, ka ir jaunās attiecībās, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Leļļu teātra, kino un seriālu aktrise Elīna Bojarkina, kuras līdz šim spilgtākais sniegums ir galvenā sieviešu loma seriālos "Nemīlētie", "Čornobiļa 2022. Iebrukums" un dalība šovā "Dejo ar zvaigzni!", ar LTV1 raidījuma "Kultūrdeva" sižetu veidotāju Marģeru Majoru satuvinājās 2022. gada sākumā.

Marģers ilgu laiku līdz attiecībām ar Elīnu bijis viens, savukārt Elīna pie Marģera aizgāja no attiecībām ar Leļļu teātra kolēģi Rihardu Zeļezņevu.

Marta beigās Elīna soctīklos nāca klajā ar sāpīgu atzīšanos, ka, neraugoties uz viņas arvien spēcīgajām jūtām, attiecības ar Marģeru ir galā, jo “mīlestība no viņa puses beigusies”, kā arī otra pusīte nav ar mieru piestrādāt pie dziļāku attiecību veidošanas un noturēšanas. “Esmu dziļš cilvēks ar plašu sirdi, bet viņam tas nebija vajadzīgs - jautri pavadīts laiks ir tas, kas viņam ir nepieciešams,” neieslīgstot konkrētos notikumos un detaļās, pauda Elīna.

Kā novērojis "Kas Jauns", aizpagājušajā nedēļā aktrise seriāla "Tējas laiks" pirmizrādes burziņu kinoteātrī "Splendid Palace" apmeklēja Voldemāra Rodes pavadībā, ar savstarpēju čalošanu, sadošanos rokās un pieskārieniem neslēpjot, ka ir pāris.

Seriāla "Tējas laiks" prezentācija

Vairāki Latvijas mūziķi, aktieri un interneta slavenības apvienojušies melnās komēdijas “Tējas laiks” uzņemšanā. Seriāls vēstīs par rokgrupu, kas vienas nakts ...

gallery icon

Vārdos gan Elīna bija atturīga, komentējot jaunās attiecības, to pamatojot, ka “esam iepazinušies tikai šovasar un pagājis neilgs laiks, tāpēc sīkāk nekas nav sakāms”.

Kā redzams pēc šosezon aktuālu izrāžu afišām, arī Voldemāra Rodes darbība saistīta ar teātru dzīvi. Piemēram, viņš no angļu valodas tulkojis Šona Grenana darbu, pēc kura Rēzijas Kalniņas vadītajā mūzikas un mākslas telpā "OratoriO" tapusi "dvēseles duša divos cēlienos" - "Akmens aizslīd garām".  Iestudējumā viņš darbojas arī kā aktieris.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!