TV
2023. gada 27. oktobris, 00:56

VIDEO&FOTO: koši un provokatīvi tiek pieteikts jaunais seriāls “Tējas laiks”  

Jauns.lv

Vakar, 26. oktobrī, kinoteātrī "Splendid Palace" pulcējās seriāla "Tējas laiks" radošais kolektīvs, draugi un pasākuma viesi, lai skaļi atzīmētu seriāla "laišanu tautās".

Viesu vidū netrūka plaši pazīstamu slavenību, mūzikas veterānu vidū ierindojamu mūziķu, kā arī jaunu, talantīgu un mērķttiecīgu censoņu. Seriāla viesi saviesīgās sarunās citiem atrādīja gan sevi, gan papriecājās par citiem pasākuma viesiem, kuri uz pasākumu bija ieradušies košos un provokatīvos tērpos.  

Vairāki Latvijas mūziķi, aktieri un interneta slavenības apvienojušies melnās komēdijas “Tējas laiks” uzņemšanā. Seriāls vēstīs par rokgrupu, kas vienas nakts laikā iemanto popularitāti un dodas vētrainā tūrē pa Latviju.

Seriāla "Tējas laiks" prezentācija

Vairāki Latvijas mūziķi, aktieri un interneta slavenības apvienojušies melnās komēdijas “Tējas laiks” uzņemšanā. Seriāls vēstīs par rokgrupu, kas vienas nakts ...

gallery icon

Grupai ne vien jākoncertē pa visu Latviju, bet arī jāpierāda, ka viņu varēšana neaprobežojas ar vienu dziesmu jeb viņi nav one hit wonder. Kā jau kārtīgai rokgrupai pienākas, viņi tiek ierauti uzdzīves, kārdinājumu un slavas virpulī, kas izaicinās gan viņu raksturus, gan arī draudzības spēku.

Seriālā vadošās lomas atveido reperis Reiks (Arvis Reiks), kurš ir arī viens no stāsta idejas autoriem. Ekrānā uzmirdzēs arī Mārtiņš Kalniņš, Niklāvs Kurpnieks, Elīna Bojarkina, Toms Kursītis, Ritvars Gailums, Elīna Pakalne.

Seriāla režisors un scenārija autors ir Ruslan Fradkin, kurš pielicis savu radošo roku daudziem audiovizuāliem projektiem, kas variē no mūzikas klipiem līdz pilnmetrāžas filmām. Viņš darbojies tādos projektos kā seriālos “Nelūgtie viesi”, “Bezvēsts pazudušās”, filmās “The Good Neighbor”, “Antero Varovainen ja Onnenkivi” un “Warhunt” kā režisora pirmais asistents. Režisoram ir arī sava rokgrupa, ar kuru viņš ir devies tūrēs gan pa Latviju, gan pa Eiropas valstīm, līdz ar to seriāla notikumi ir balstīti arī uz viņa mūzikas karjeras pieredzi.

“Rokenrols - nav tikai mūzikas stils, tās ir emocijas un iekšējā brīvības sajūta. Mēs gribējām radīt šo sajūtu arī uz ekrāniem,” pastāstīja režisors.

“Tējas laiks” producents ir Vadims Zaikovskis (Vadim Zaikovsky), kurš realizējis vairāk nekā 70 audiovizuālos projektus, sākot ar vietējām reklāmām, beidzot ar ārzemju pilnmetrāžas filmām un seriāliem. Jaunākie pašmāju projekti, kuros viņam bija izpildproducenta loma, ir populārie seriāli “Bezvēsts pazudušās”, “Nelūgtie viesi” un “Ierāmēts”.