foto: CAMERA PRESS/ED/JL/PR / Vida Press
"Tu esi mūsu svētība!" Selma Haijeka vēršas pie sava vīra dēla, kura māte ir Linda Evandželista
Aktrise Selma Haijeka ar vīru miljardieri Fransuā-Anrī Pino.
Slavenības
2023. gada 16. oktobris, 10:33

"Tu esi mūsu svētība!" Selma Haijeka vēršas pie sava vīra dēla, kura māte ir Linda Evandželista

Jauns.lv

Uzņēmēja miljardiera Fransuā-Anrī Pino un supermodeles Lindai Evandželistas dēls Ogustēns nesen nosvinējis 17. dzimšanas dienu. Aktrise Selma Haijeka sirsnīgi sveikusi jubilejā sava vīra vecāko bērnu, kurš nācis pasaulē miljardiera iepriekšējās attiecībās.

Deviņdesmitajos gados populārajai supermodelei Lindai Evandželistai ir dēls no uzņēmēja Fransuā-Andī Pino. Miljardieri un daiļo modeli savulaik vienoja īslaicīgs romāns.

Uzņēmējs no Lindas aizgāja, tiklīdz uzzināja par viņas grūtniecību. 2012. gadā viņi pat tiesājās bērna alimentu dēļ. Šobrīd vairāku modes namu īpašnieks ir precējies ar meksikāņu izcelsmes Holivudas aktrisi Salmu Haijeku un viņiem ir meita Valentīna. Linda un Fransuā nesazinās, taču Ogustēns uztur kontaktus ar tēvu un viņa jauno ģimeni.

Ogustēns nesen nosvinējis 17. dzimšanas dienu, un Selma sirsnīgi uzrunājusi gaviļnieku. Aktrise soctīklos publiskojusi fotogrāfiju, kur Ogijs (tā jaunieti mīļi dēvē tuvinieki) sēž blakus tēvam. Viņi skatījās kamerā un smaidīja. “Daudz laimes dzimšanas dienā, Ogij, tu esi īsta svētība mūsu dzīvē, lai tava enerģiskā daba palīdz tev šogad veikt milzīgu lēcienu,” ar emocionālu vēstījumu soctīklos padalījusies aktrise, kura formāli ir Ogustēna pamāte.

No pludmales līdz vīnogu laukiem: Selmas Haijekas košā dzīve "Instagram" mirkļos

gallery icon

Lindai Evandželistai un Selmai Haijekai gadu gaitā ir izveidojušās labas attiecības. Supermodele nesen pastāstīja, ka aktrise darījusi visu, lai palīdzētu, kad viņa cīnījās ar krūts vēzi. Reiz miljardiera sieva atbraukusi pie Lindas un pagatavojusi svētku vakariņas. Selma visu dienu pavadījusi virtuvē un sarīkojusi īstas svinības. Modele ar īpašu sirsnību atceras aktrises nesavtīgo rīcību.

Linda Evandželista 2023. gada septembrī kopā ar dēlu un viena pati

gallery icon

Pērn Evandželista pastāstīja par kriolipolīzes procedūru, kas viņai atņēmusi veselību. Linda kļuva par vientuļnieci un visu laiku bija skumjā noskaņojumā. Dēls ļoti uztraucās par mammu un visādi centās viņu atbalstīt.

Linda Evandželista - viena no 90. gadu pieprasītākajām supermodelēm

gallery icon

Kriolipolīze ir tauku sasaldēšanas procedūra, kas ar precīzi kontrolēta aukstuma palīdzību iznīcina taukšūnas. Tā nav ķirurģiska procedūra un tās laikā netiek izmantoti skalpeļi un anestēzija. Tā ir taukušūnu iznīcināšana ar aukstuma terapiju.

Supermodele Linda Evandželista ar dēlu Ogustēnu Džeimsu

gallery icon

Holivudas zvaigznes Selmas Haijekas stils uz sarkanā paklāja

gallery icon