foto: Mirrorpix / Vida Press
Vai prinči Viljams un Harijs piepildīs sava tēva karaļa Čārlza dzimšanas dienas vēlēšanos?
2014. gads. Princis Viljams un karalis Čārlzs (tolaik princis Čārlzs) apmeklē prinča Harija rīkotās “Invictus Games” spēles.
Slavenības
2023. gada 13. oktobris, 07:10

Vai prinči Viljams un Harijs piepildīs sava tēva karaļa Čārlza dzimšanas dienas vēlēšanos?

Jauns.lv

Princis Harijs varētu beigt gadiem ieilgušo strīdu ar lielo brāli princi Viljamu sava tēva karaļa Čārlza III dēļ. Taču tikai tad, ja karalis izteiks "personīgu lūgumu" - norādījuši karaļnamam pietuvināti avoti.

Pēc tam, kad atklātībā nonāca vēsts, ka Lielbritānijas jaunais monarhs dzimšanas dienā vēloties redzēt abus savus dēlus Viljamu un Hariju, kā arī viņu sievas Ketrīnu Midltoni un Meganu Mārklu, iekšējās informācijas avots ieminējies par izlīguma iespēju.

Princis Čārlzs ar dēliem

gallery icon

Sarunā ar izdevumu “New Idea Magazine” kāds britu karaliskajai ģimenei pietuvināts avots izteicies, ka arī Saseksas hercogs princis Harijs ļoti vēlas atjaunot attiecības ar Čārlzu.

Lai to izdarītu, Harijs ir gatavs izlīgt ar brāli princi Viljamu. “Ir visas pazīmes, ka Harijs izmisīgi vēlas atjaunot attiecības ar tēvu,” norādījis avots.

“Ja tas nozīmē arī salāpīt attiecības ar brāli princi Viliamu, viņš varētu būt ar mieru to darīt – ja Čārlzs to izteiks kā kā personisku lūgumu,” piebildusi karaļnamam pietuvinātā persona.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon

Kas attiecas uz Velsas princi Viljamu, avots norādījis, ka viņš joprojām nav atradis sevī gribēšanu piedot brālim par viņa skarbajiem uzbrukumiem karaliskajai ģimenei, taču Viljams var apsvērt iespēju atkal apvienoties ar brāli sava tēva dēļ.

“Lai gan Viljams joprojām ir dusmīgs par Harija rīcību, viņš ir sava tēva dēls un, visticamāk, kļūs pielaidīgāks, lai Čārlzs dzimšanas dienā justos laimīgs,” atklājis avots.

Prinči Viljams un Harijs satiekas princeses Diānas skulptūras atklāšanas ceremonijā

gallery icon

Atklāts, ka Čārlzs jau nosūtījis ielūgumu princim Harijam, Meganai Mārklai un viņu bērniem – princim Ārčijam un princesei Lilibetai, aicinot jaunākā dēla ģimeni apmeklēt svinīgās vakariņas viņa dzimšanas dienā.

Čārlzs cer “apsēsties un pacelt kādu glāzīti kopā ar abiem dēliem,” izteicies iekšējās informācijas avots.

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna kopā ar princi Hariju un Meganu Mārklu aplūko pie Vindzoras pils atstātos ziedus karalienes piemiņai

gallery icon