foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - pašmāju attiecību šovs, Ričijs Rū un izcilais "Džokers"
Kadrs no filmas "Džokers".
TV
2023. gada 11. oktobris, 18:40

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - pašmāju attiecību šovs, Ričijs Rū un izcilais "Džokers"

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties šovu "Kā mīlēt ar galvu", raidījuma "Ričijs Rū un internets" otro sezonu un lielisko filmu "Džokers".

Mīlestības meklējumos

"Kā mīlēt ar galvu" ir jauns "Tet" un "Helio Media" attiecību šovs nebijušā formātā.

Šovā eksperti atradīs dalībniekiem vajadzīgo partneri, balstoties uz socionikā izstrādātu personību sistēmu. Dalībniekus visā filmēšanas un attiecību veidošanas procesā konsultēs socionikas un attiecību veidošanas eksperte Evija Čeprova: “Šis būs vēl nebijis iepazīšanās projekts, kurā, lai satiktos īstie cilvēki, mēs lietosim socionikas zināšanas. Tas ir par to, kā strādā mūsu smadzenes un kā mēs uztveram citus cilvēkus. Tas ir arī pamats, kāpēc starp cilvēkiem izveidojas vai, tieši otrādi, neizveidojas ilgtermiņa attiecības. Mums ir jāsatiek cilvēks, kas tevi pilnībā papildina, lai jūs spējat būt viens vesels.”

Sākoties šovam, Evija būs piemeklējusi katrai dāmai saderīgo partneri, kurš pēc socionikas sistēmas ir viņas tipam un vērtībām atbilstošs, bet par vīriešu izvēlēm, vērtībām un saderīgo dāmu savu padomu sniegs pāru attiecību un seksoloģijas speciālists Arturs Šulcs, kas veiksmīgu attiecību pamatā liek spēju saprast, ko dalībnieki patiesi vēlas, kādas ir viņu vērtības.

Visas filmēšanas garumā katrs pāris dzīvos savā mājsaimniecībā Spānijā, kur kopīgi risinās sadzīviskas problēmsituācijas, piemēram, plānos budžetu, sadalīs ikdienas pienākumus, kā arī baudīs romantisku divvientulību. Lai spilgtāk atspoguļotu dāmu vājās puses, šova laikā ieradīsies tā sauktie “pavedinātāji”, kuru galvenā loma būs apreibināt dalībnieces un, iespējams, likt “uzkāpt” uz tiem pašiem attiecību grābekļiem. Vai ir iespējams atrast īstu mīlestību, kas balstīta uz apzinātām izvēlēm un socionikas sistēmu? Tas būs emocionāli bagāts mīlestības un jūtu virpulis, kas ikvienam skatītājam sniegs iespēju atrast ilgu un laimīgu attiecību pamatprincipus.

Jauno attiecību šovu "Kā mīlēt ar galvu" skaties no 12. oktobra pulksten 21.30 kanālā "STV Pirmā!" un jebkurā laikā izklaides platformā "Tet TV+".

Ričijs Rū un internets

Jaunās sezonas sērijās rotaļīgais lācēns Ričijs Rū kopā ar bērniem apgūs droša interneta lietošanas priekšnosacījumus.

Koncertuzvedums "Ričijs Rū rīko koncertu"

Kadri no Reiniku ģimenes un draugu koncertuzveduma "Ričijs Rū rīko koncertu" pirmizrādes un aizkulisēm.

gallery icon

Šajā sezonā bērni apgūs, kā tikt galā ar emocijām, ko izraisa internetā redzētais, vai visam, ko redz internetā, var ticēt un kas rada interneta saturu. Tāpat skatītājiem palīdzēs saprast, kas veido maldinošu saturu, piemēram, fotošops un dažādi citi rīki. Tiks apskatīta arī iepirkšanās internetā un citas tēmas. Tet digitālās drošības skoliņa ir uzņēmumu sociālās iniciatīvas projekts, kas pirmsskolas vecuma bērniem palīdz aizraujošā un rotaļīgā veidā apgūt drošus interneta lietošanas priekšnosacījumus. Oktobra vidū visas sērijas, kā arī darba materiāli un abu sezonu dziesmu vārdi būs atrodami platformā digitaladrosiba.lv, kurā jau šobrīd ir skatāma visa pirmā sezona.

Tapt par Džokeru

Filma par ikonisko Gotemas ļaundari – Džokeru.

Arturs Fleks ir vīrs, kurš cenšas atrast savu vietu pilsētas sašķeltajā sabiedrībā. Dienā strādājot par klaunu gadījuma darbos, bet vakaros cenšoties kļūt par atzītu stand-up komiķi, viņš nonāk pie atziņas, ka izjokots tiek viņš pats. Ierauts vienaldzības un nežēlības cikliskajā esamībā, Arturs pieņem vienu sliktu lēmumu, kas uzsāk ķēdes reakciju viņa transformācijā par Džokeru.

Vienu no beidzamo gadu izcilākajām filmām, par lomu kurā "Oskara" balvu kā gada labākais aktieris saņēma Hoakins Fīnikss, skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli".