foto: ekrānuzņēmums no video
Gvineta Paltrova atradusi savai "Oskara" statuetei ļoti neparastu pielietojumu
Gvineta Paltrova savā dārzā.
Slavenības
2023. gada 15. oktobris, 06:33

Gvineta Paltrova atradusi savai "Oskara" statuetei ļoti neparastu pielietojumu

Jauns.lv

Pirms vairāk nekā 20 gadiem aktrise Gvineta Patrlova saņēma savu pirmo un pagaidām vienīgo "Oskara" balvu - par tēlojumu filmā "Iemīlējies Šekspīrs" ("Shakespeare In Love"). Kur viņa mājās glabā šo prestižo godalgu?

51 gadu vecā Gvineta Paltrova nesen pie sevis ciemos uzaicinājusi žurnāla “Vogue” reportierus, kuriem ļāvusi nedaudz ieskatīties savā dzīvesvietā. Aktrise arīdzan pajokojusi, ka atradusi savai “Oskara” statuetei neparastu pielietojumu.

Gvineta ASV Kinoakadēmijas augstāko apbalvojumu saņēma par aktierisko sniegumu filmā “Iemīlējies Šekspīrs” (1998). Ekranizējumā viņa atveidoja Violu de Lesepsu, bet aktieris Reifs Fainss iejutās angļu dzejnieka un dramaturga Viljama Šekspīra lomā.

Gada labākās aktrises kategorijā Paltrova bija nominēta līdzās Keitai Blanšetai, Fernandai Montenegro, Merilai Strīpai un Emīlijai Vatsonei. Saņemot godalgu 1999. gadā notikušajā ceremonijā, Gvineta uz skatuves bija ārkārtīgi emocionāla.

Tagad, nepilnus 25 gadus vēlāk, kad aktrises mājās viesojās žurnāla “Vogue” pārstāvji, viņa parādīja, kur novietojusi “Oskara” statueti, kad žurnālistiem atbildēja “73 jautājumu” intervijā. Saruna notika aktrises mājās Hemptonā, Ņujorkā.

Balva bija redzama, kad viņa iegāja pa vārtiem savā dārzā. Tā bija uz zemes, novietota pie durvīm, un aktrise šķietami pajokoja, ka tagad to izmanto kā durvju atbalstu savā īpašumā. “Kāda skaista Kinoakadēmijas balva,” intervētājs sacīja, kad kamera parādīja godalgu.

foto: ekrānuzņēmums no video

Gvineta atbildēja: “Mans durvju balsts! Tas darbojas lieliski.” Joks iepatikās arī “Vogue” pārstāvjiem. Šonedēļ vietnē “YouTube” augšupielādētā video paraksts vēsta: “Kad viņa veda mūs cauri savam krāšņajam dārzam (tieši aiz ASV Kinoakadēmijas balvas, kuru viņa izmanto kā durvju balstu), Gvineta atbildēja uz mūsu jautājumiem.”

Publiskotajā video fragmentā, īsi pirms tam, kad viņa pagāja garām trofejai, Gvinetu lūdza atklāt, kura ir viņas mīļākā “Coldplay” dziesma. Kā zināms, aktrise vairāk nekā desmit gadus bija precējusies ar grupas līderi Krisu Mārtinu, un viņiem ir kopīgi divi bērni.

Gvineta par savu favorīti atzina dziesmu “Life Is For Living”, kas kā slēptais skaņdarbs iekļauts “Coldplay” 2000. gadā iznākušajā debijas albumā “Parachutes”.

Gvineta Paltrova ar meitu Eplu dodas uz “Goop” veikalu Ņujorkā

gallery icon

Gvineta Paltrova un Kriss Mārtins

gallery icon