foto: Instagram, Vida Press
Keitlina Dženere, kura tolaik bija patēvs, pastāsta, kā reaģējusi uz Kimas Kardašjanas bēdīgi slaveno seksa video
Keitlīna Dženere ar audžumeitu Kimu Kardašjanu.
Slavenības
2023. gada 10. oktobris, 14:55

Keitlina Dženere, kura tolaik bija patēvs, pastāsta, kā reaģējusi uz Kimas Kardašjanas bēdīgi slaveno seksa video

Jauns.lv

Keitlina Dženere pastāstījusi par laiku, kad tika nopludināts Kimas Kardašjanas bēdīgi slavenais seksa video, ar kuru sākās sabiedrības dāmas ceļš pretī slavai. Tolaik Dženere vēl nebija mainījusi dzimumu un kā bijušais olimpiskais čempions desmitcīņā Brūss Dženers bija precējusies ar Kimas Kardašjanas māti Krisu Dženeri.

Telekanāla “Sky” jaunajā trīs sēriju dokumentālajā filmā “Kardašjanu nams” (“House of Kardashian”) Keitlīna Dženere atsaukusi atmiņā 2007. gadu, kad atklātībā tika noplūdināta viņas audžumeitas Kimas Kardašjanas seksa lente, un atklāti pastāstījusi, kā uz to reaģējusi.

Kima Kardašjana un Keitlīna Dženere

gallery icon

“Godīgi jums sakot, es paliku no tā visa malā,” atzinusies Keitlīna, piebilstot, ka viņas tā laika laulātā draudzene Krisa Dženere nekad ar viņu par to nerunāja.

“Mana sākotnējā reakcija bija: ‘Es nezinu, kas notiek, es iešu uz golfa klubu’,” pastāstīja 73 gadus vecā Keitlīna.

Kardašjanu realitātes šova zvaigzne piebilda, ka viņa audžumeitai Kimai nav par to neko jautājusi: “Es nekad [par to] nerunāju ar Kimberliju. Es nezinu, kas notika, kāpēc tas notika.”

Keitlina arīdzan atzina, ka viņai joprojām nav ne jausmas, vai Krisa un Kima ir kaut kādā mērā iesaistītas bēdīgi slavenās lentes noplūdināšanas lietā.

Seksa video datējams ar laiku, kad zīmola “Skims” dibinātāja satikās ar Reju. Šī lente atklātībā nonāca dažus mēnešus pirms realitātes šova “Keeping Up With the Kardashians” pirmizrādes, kas mudina domāt, ka lentes noplūdināšana varbūt nemaz nav tik nejauša, kā viņas apgalvo. Ar to aizsākās arī Kimas popularitātes vilnis, kas joprojām nav zaudējis aktualitāti.

foto: Instagram, Vida Press
Kima Kardašjana ar mammu Krisu Dženeri un patēvu Keitlīnu Dženeri/Brūsu Dženeru.

Pēc tam, kad 2021. gadā pēc 20 sezonām šovu beidza filmēt, Kima paziņoja, ka cilvēki vienmēr atgādinājuši par bēdīgi slaveno lenti, lai gan viņa vēlākos gadus sevi apliecinājusi, izveidojot veiksmīgu uzņēmējas karjeru.

Brūss un Krisa Dženeri ar bērniem

gallery icon

Keitlina Dženere ceremonijā „Gada sieviete”

gallery icon

Kimas Kardašjanas patēvs grib kļūt par sievieti

gallery icon