Vai Džeka Nikolsona dēls ir līdzīgs savam slavenajam tēvam? FOTO
Džeks Nikolsons ar dēlu Reimondu devies vērot savas iecienītās komandas „Lakers” spēli.
Slavenības
2015. gada 7. marts, 05:29

Vai Džeka Nikolsona dēls ir līdzīgs savam slavenajam tēvam? FOTO

Jauns.lv

Leģendārais aktieris Džeks Nikolsons (77) vienmēr lepojies ar to, ka patīkot sievietēm. Reiz viņš apgalvoja, ka pasaulē varētu būt ap 9000 viņa bērnu. Tiesa, likumīgi par saviem viņš atzinis vien četrus, ko pasaulē laidušas trīs dažādas sievietes.

No 1962. gada līdz 1968. gadam Džeks Nikolsons bija precējies ar Sandru Naitu. Šī ir aktiera vienīgā laulība. Tās laikā pasaulē nāca meita Dženifera (dzimusi 1963).

Aktrise Sūzena Anspača apgalvo, ka Nikolsons ir viņas dēla Kaleba tēvs, taču aktieris pats nav pārliecināts, ka tā ir taisnība.

Laika posmā no 1973. gada līdz 1990. gadam Nikolsonam bija attiecības ar aktrisi Andželiku Hjūstoni. Pāris vairākkārt šķīrās un atkal salaba. Kādā no šķirtības periodiem Nikolsonu vienoja attiecības ar dāņu modeli Vinniju Holmani, kura 1981. gadā laida pasaulē abu kopīgo meitu Haniju Holmani.

No 1989. gada līdz 1994. gadam Nikolsonu vienoja jūtas ar aktrisi Rebeku Brusāru. Viņiem ir divi kopīgi bērni – meita Lorēna (dzimusi 1990. gadā) un dēls Reimonds (dzimis 1992. gadā).

Nikolsons bieži manīts dodamies uz savas iecienītās basketbola komandas „Lakers” spēlēm, līdzi ņemot kādu no jaunākajiem bērniem. Nesen viņš devies vērot spēli kopā ar dēlu Reimondu.

Džeku Nikolsonu vienojušas romantiskas attiecības arī ar tādām sabiedrībā labi pazīstamām sievietēm kā Mišela Feifere, Lara Flinna Boila, Bebē Bjuela, Dženisa Dikinsone, Kristīna Onasis, Keita Mosa, Šārona Stouna un Drū Berimora.


Kasjauns.lv, Foto: Vida Press