foto: PRIMARK X RITA ORA / SplashNews.com/ Vida Press
Rita Ora savu vīru Taiku Vaititi nosauc par "seksa dievu"
Dziedātāja Rita Ora ar vīru režisoru Taiku Vaititi.
Slavenības
2023. gada 25. septembris, 06:22

Rita Ora savu vīru Taiku Vaititi nosauc par "seksa dievu"

Jauns.lv

Albāniešu izcelsmes britu dziedātāja Rita Ora sniegusi nelielu ieskatu savā privātajā dzīvē, nosaucot savu vīru režisoru Taiku Vaititi par “seksa dievu”.

Hita “Let You Love Me” izpildītāja Rita Ora (32), kura 2022. gada augustā pēc gadu ilgas draudzības apprecējās ar “Oskara” balvu saņēmušo filmas “Jojo Rabbit” režisoru Taiku Vaititi (48), nosarka, runājot par vīra prasmēm guļamistabā. Šo atklāsmi Rita pauda nesenajā viesošanās reizē Endija Koena sarunu šovā “Watch What Happens Live”.

Kad Endijs Koens (55) lūdza dziedātāju raksturot viņas slaveno draugu “auru”, Rita samulsa, kad bija jāizsakās par pašas vīru, un viņa stomīdamies sacīja: “Vienkārši … tikai … seksa dievs!”

Tas mudina domāt, ka jaunlaulātie tuvākajā laikā nepametīs medusmēneša posmu, un jo labāk viņiem!

Rita Ora un Taika Vaititi

gallery icon

Rita ar Jaunzēlandē dzimušo Taiku iepazinās viņa rīkotā barbekjū vakarā draugiem. Tas notika 2018. gadā. Romantiskas attiecības pārim izveidojās 2021. gadā, kad abi kopā strādāja pie filmas Austrālijā.

Rita bildināja mīļoto, kad abi 2022. gada vasarā bija atvaļinājumā Palmspringsā. Pāris apprecējās vien dažas nedēļas vēlāk – 4. augustā. Kāzās dziedātājai bija divas dizainera Toma Forda darinātas kleitas un ballītē jauno pāri un viesus izklaidēja Elivas Preslija līdzinieks.

Rita vēlāk pastāstīja, ka savā Lielajā dienā bija rotājusies ar mammas pērļu juvelierizstrādājumiem, bet pie altāra viņu vedusi māsa Elena.

Dziedātāja atzinās, ka apprecējusies pēc tam, kad viņu 25 gadu vecumā bija skārusi “ceturtdaļgadsimta krīze”.

Dziedātāja Rita Ora ar ģimeni

gallery icon

Viņa atklāja, ka iepriekš randiņus izmantojusi, lai kliedētu savu vientulību. “Savos divdesmit gados es jutos vientuļa un meklēju lietas nepareizās vietās,” podkāstā “Diary of a CEO” atzinusies dziedātāja, kuras bijušo draugu skaitā ir Kelvins Heriss, Endrū Garfīlds, Bruno Marss, Roberts Kardašjans, Dreiks, Rikijs Hils, A$AP Rokijs, Treviss Bārkers un Endrū Vats.

Rita Ora bikini

gallery icon

“Ar mīlestību vien man dažkārt nepietika, cilvēki man par to teica, bet es neklausījos. Mani ēšanas ieradumi bija patiešām slikti un es turklāt iedzēru.”