foto: SplashNews.com/ Vida Press
Keitija Praisa pirmo reizi vairāku gadu laikā parāda, kādas izskatās viņas dabiskās lūpas
Keitija Praisa jau injicējusi jaunus lūpu fillerus, kas muti padarot līdzīgu “krievu lellei”. Laiks bez filleriem bija pavisam īss.
Slavenības
2023. gada 22. septembris, 11:11

Keitija Praisa pirmo reizi vairāku gadu laikā parāda, kādas izskatās viņas dabiskās lūpas

Jauns.lv

Bijusī britu glamūra modele Keitija Praisa (45) pirmo reizi vairāku gadu laikā parādījusi savas lūpas to dabiskā izskatā. Pirms nākamo kosmētisko manipulāciju veikšanas bijis nepieciešams, lai filleri būtu pilnībā no lūpām izzuduši. Dabiskas lūpas Keitija bija tikai uz īstu brīdi.

Keitija Praisa ir liela kosmētisko manipulāciju un ķirurģisko procedūru atbalstītāja, un to nekad nav noliegusi. Modele, kura pērn paziņoja, ka viņas mērķis ir iegūt kuplākās krūtis Lielbritānijā, kārtējo reizi devusies uz klīniku. Šoreiz lai padarītu viņas lūpas vēl apjomīgākas nekā līdz šim.

foto: Instagram
Keitijas Praisas lūpas bez filleriem pirmo reizi daudzu gadu laikā!

Bijusī glamūra modele, kura šogad jau iztērējusi tūkstošus, cenšoties uzlabot savu izskatu, trešdien savā “Instagram” lapā informēja sekotājus, ka viņa no jauna devusies veikt lūpu injekcijas ar šobrīd aktuālajiem lūpu filleriem, kas sniedz “krievu lelles” efektu.

foto: Instagram
Laiks bez filleriem bija īss. Keitija atrāda savas jaunās "krievu lelles" lūpas.

Lai sagatavotu sevi jauno pildvielu injekcijām, piecu bērnu māmiņai bija nepieciešams, lai iepriekšējie lūpu filleri būtu pilnībā izzuduši no viņas lūpām. Šīs prasības rezultātā Keitija pirmo reizi daudzu gadu gaitā nodemonstrēja faniem, kādas izskatās viņas dabiskās lūpas. Ar nelielas kosmētiskās procedūras palīdzību zvaigznes lūpas atgriezās to dabiskajā stāvoklī, pirms Keitija atkal tajās veica injekcijas, lai panāktu sev vēlamo izskatu.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Keitija Praisa šā gada 15. septembrī.

Savos “Instagram” stāstos Keitija  sekotājiem atklāja, ko darījusi: “Esmu atgriezusies. Sakārtoju skropstas, uzacis – un uzminiet, ko vēl? Lūpas. Tās ir atgriezušās, cik labas tās ir? Krievu lelles lūpas, 3D lūpas.”

Šovasar vien Keitija veikusi jaunu deguna koriģēšanas operāciju, ļāvusies vaigu filleriem un lūpu pacelšanai. Gadu gaitā Keitija nav slēpusi savu apsēstību ar plastisko ķirurģiju. Pērn viņa veica 16. krūšu koriģēšanas operāciju, lai gan pat medicīnas darbinieki baidījušies, ka tā viņu “varētu nogalināt”.