foto: Ron Adar/Shutterstock/ Vida Press
Bila Geitsa 21 gadu vecā meita izgājusi sabiedrībā un parādījusi figūru atklātā tērpā
Bila Geitsa meita Fēbe Adele Geitsa.
Slavenības
2023. gada 19. septembris, 11:55

Bila Geitsa 21 gadu vecā meita izgājusi sabiedrībā un parādījusi figūru atklātā tērpā

Jauns.lv

"Microsoft" dibinātāja Bila Geitsa 21 gadu vecā meita Fēbe Geitsa nodemonstrējusi savu figūru drosmīga dizaina kleitā, kādu izvēlējusies Keringa fonda "Caring for Women" rīkotā galā koncerta apmeklējumam Ņujorkā.

Topošā modes māksliniece bija ģērbusies līdz zemei garā brūnā kleitā bez lencītēm un ar milzīgu izgriezumu tērpa vidusdaļā, kas pilnībā atkailināja viņas vēderu.

foto: Ron Adar/Shutterstock/ Vida Press
Fēbe Geitsa Keringa fonda “Caring for Women” rīkotajā galā koncertā.

Pikantajai kleitai jauniete bija pieskaņojusi smilšu krāsas kurpes uz augstiem papēžiem, zelta kaklarotu un divas zelta aproces. Garos tumšos matus Fēbe bija saņēmusi gludā mezglā. Pasākumam viņa izvēlējusies vakara grimu, izteiksmīgi akcentējot acis.

Bila Geitsa meita Fēbe Geitsa

gallery icon

Pasākumā Fēbe Geitsa aprunājās ar vairākiem cilvēkiem no Holivudas elites. Keringa fonda rīkoto galā koncertu apmeklēja tādas superzvaigznes kā Selma Haijeka, Kristija Tērlingtone, Florence Velča, Olīvija Vailda, Zoja Kravica, Nikola Kidmena, Geila Kinga, Kārlija Klosa un Kima Kardašjana.

foto: Robin Platzer/TwinImages/SipaUSA/ Vida Press
Fēbe Geitsa ar draugu Robertu Rosu.

Fēbe Adele Geitsa ir Bila Geitsa un viņa bijušās sievas Melindas Geitsas otrais bērns. Fēbei ir vecāka māsa Dženifera Geitsa un jaunāks brālis Rorijs Džons Geitss.

Miljardieris Bils Geitss un Melinda Geitsa pēc 27 laulībā nodzīvotiem gadiem par šķiršanos paziņoja 2021. gadā. Šķirtais pāris šā gada maijā kopā apmeklēja vecākās meitas Dženiferas universitātes izlaidumu. Viņa arī savā “Instagram” lapā publiskoja fotogrāfiju no augstskolas absolvēšanas pasākuma, kur redzama kopā ar vecākiem un savu vīru Naielu Nassaru.

Dažus mēnešus pirms skolas beigšanas – 2023. gada februārī – Dženifera iecēla mammu un tēti vecvecāku godā. Pārim piedzima meita, kurai dots vārds Leila.

Aizvadītajā ceturtdienā Bils (67) un Melinda Geitsi (59) kopā apmeklējuši arī meitas Fēbes 21. dzimšanas dienas ballīti Ņujorkā.

Bila Geitsa meita Dženifera un viņas līgavainis Naiels Nassars

gallery icon

Miljardiera Bila Geitsa sievas Melindas dzīve fotomirkļos

gallery icon