Trakā pasaule
2023. gada 4. septembris, 18:18

VIDEO: kādēļ Kanje Vests vairs nav gaidīts ciemiņš, lai vizinātos pa Venēcijas kanāliem

Jauns.lv

Odiozais reperis Kanje Vests atkal nonācis ierastā situācijā — kārtējā skandālā, šoreiz ar nepiedienīgo uzvedību saniknojot Venēcijas varas iestādes un šokējot publiku.

Pagājušajā nedēļā paparaci viņu pieķēra pa pilsētas kanālu vizinoties laivā, visu acu priekšā demonstrējot savu pliko pēcpusi.

Kopā ar savu draudzeni, 28 gadus veco austrāliešu arhitekti Bjanku Censori izbaudot vienu no tūristu visiecienītākajām vietām pasaulē, 46 gadus vecais reperis sēdēja laivas aizmugurē ar nolaistām biksēm un acīmredzami bez apakšveļas, kamēr Bjanka bija nolikusi galvu viņa klēpī.

“Venezia Turismo Motoscafi”, kas pārim iznomāja laivu, paziņojusi, ka viņi vairs nav vēlamas personas kompānijas laivās. Uzņēmums nosodīja pāra nepiedienīgo uzvedību un taisnojās, ka absolūti nezināja, kas tur notiek, līdz fotogrāfiju publicēšanai.

Kanjes Vesta dzīvesbiedre Bjanka Censori

Kanjes Vesta dzīvesbiedre Bjanka Censori.

gallery icon

Paša Vesta izdarības, no kurām kandidēšana uz ASV prezidenta amatu ir visnekaitīgākā, jau sen nevienu neizbrīna, un izskatās, ka arī viņa "neoficiālā sieva" iet repera pēdās, nesen puskailai pastaigājoties Florences ielās. Tiesa, ne visi atzinīgi novērtēja Bjankas tērpu, pat aicinot viņu saukt pie atbildības par nepiedienīgu izskatu sabiedriskā vietā.

Bjanka redzēta Florencē miesas krāsas zeķubiksēs un tāda paša toņa topiņā. No attāluma izskatījās, ka sieviete uz ielas ir pavisam kaila. Lai krūšu gali nespīdētu cauri plānajam audumam, viņa savus sievišķos dotumus piesedza ar somu. Šī nav pirmā reize, kad Bjanka iziet sabiedrībā ne pārāk piedienīgi ģērbusies, taču šoreiz fanu pacietības mērs bija pilns. Viņi šādu tērpu izvēli nodēvējuši kā “necieņu” pret Itālijā valdošajām tradīcijām.

Paša Vesta skandalozāko izgājienu skaitā viens no ievērības cienīgākajiem bija aicinājums ebrejiem piedot nacistiskās Vācijas līderim Ādolfam Hitleram, kurš savā patoloģiskajā naidā pret šo tautu sarīkoja holokaustu, nogalinot apmēram sešus miljonus ebreju.

“Ebreji nevar man norādīt, kuru es varu mīlēt un kuru — ne. Nevar savu sāpi uzspiest pārējiem,” viņš pērn sacīja intervijā ultralabējam aktīvistam un apskatniekam Gevinam Makinesam. “Ebreji — piedodiet Hitleram šodien.” Viņš apsūdzēja ebrejus fīrera reputācijas graušanā, jo ir sarūgtināti par to, ka Hitlers “viņus patrieca no valsts”. Vests turpināja apgalvot, ka ebreji kontrolē lielāko daļu plašsaziņas līdzekļu, banku, nekustamā īpašuma un lielveikalu.

Pērn novembrī Vests paziņoja par kandidēšanu ASV prezidenta vēlēšanās 2024. gadā. Iepriekšējās vēlēšanās 2020. gadā viņš saņēma nieka 70 000 balsu.

Kanjes Vesta tikšanās ar Donaldu Trampu Ovālajā kabinetā 2018. gada oktobrī

gallery icon