foto: no "Twitter".
Armands Simsons pavada meitu uz Japānu, Grigaļi nosvin kāzu jubileju - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Grigaļi jau astoņus gadus precēta pāra statusā.
Slavenības
2023. gada 30. augusts, 14:00

Armands Simsons pavada meitu uz Japānu, Grigaļi nosvin kāzu jubileju - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Dace Rukšāne ar sēņu maniaka sirdi

“Šī jaunā šķautne manā sēņu maniaka sirdī mani m  ulsina,” ar šādu atklāsmi nākusi klajā rakstniece Dace Rukšāne-Ščipčinska.

Viņa "Facebook" ierakstā min, ka vairs nevajagot daudz sēņu, nu pietiek ar mazumiņu: “Parasti man būtu vilšanās par tik sīku guvumu, bet šoreiz tā nebija. Varbūt, kad būs daudz sēņu, es atkal saiešu baravikā.”

Kristīne Stakena kļūst par māmiņu

Pasaulē sagaidīts rīta raidījuma "900 sekundes" moderatores Kristīnes Stakenas un viņas vīra Māra Stakena dēls, kuram dots vārds Leo.

Sirsnīgā "Facebook" ierakstā Kristīne dalās ar pārdzīvojumiem un emocijām, ko šis saviļņojošais brīdis nesis viņas ikdienā, un kādas pārmaiņas vēl gaidāmas: “Pirms nedēļas šajā laikā es elpoju dziļi un gari, ilgi. Es zināju, ka tas būs KAUT KAS, bet nenojautu kāds tas KAUT KAS IR. Svētlaimība un laiks, kas apstājies, cilvēks ir ieradies.”

Kristīne velta arī paldies savam vīram Mārim un saka: “Paldies manam vīram, ka esmu mamma, un par to, ka viņa pacietība aug augumā ar mani, kā mana ar mazuli.” “Un… lai vai kādas ir bijušas šīs dienas, un es ticu, ka būs vēl DAUDZ JAUTRĀK, lai nekad dzīvē jūs nebiedē tas idiotiskais teikums “pagaidi, kad piedzims, tad redzēsiet”. Jā, redzēsiet, ka visam, kas bijis līdz šim, lielas nozīmes vairs nav, redzēsiet, ka LIELĀKAS LAIMES un baiļu arī nav,” piebilst Stakena.

Marta un Kaspars Grigaļi nosvin kāzu jubileju

Kāzu astotā jubileja tiek saukta arī par skārda vai bronzas kāzām, kurās īpaši tiekot atzīmēta pāra kopdzīves vēsture. Šo notikumu 22. augustā svinēja dziedātāja un radio personība Marta Grigale un viņas vīrs Kaspars. "X" platformā Marta ievietojusi divus sirsnīgus foto: vienu, kas uzņemts kāzu gadadienā, un otru – no zīmīgā brīža pirms astoņiem gadiem.

Katrīna Vasiļevska vienās krāsās!

Influencere un uzņēmēja Katrīna Vasiļevska šomēnes Jūrmalā kopā ar ģimeni un draugiem piedalījās košajā "Krāsu skrējienā".

Kā pēc publicētajām fotogrāfijām var manīt, krāsu netrūka nevienam! Vēlāk gan Katrīna "Instagram" īsajos stāstos dalījās ar amizantu situāciju. Proti, pēc skrējiena viņa nav varējusi dabūt ārā zaļgano krāsu no saviem gaišajiem matiem pat pēc trim mazgāšanas reizēm. Spriežot gan pēc vēlāk publicētajiem stāstiem, krīze tika pārvarēta, mati ieguvuši savu ikdienišķo krāsu.

Armands Simsons pavada meitu uz Japānu

TV sejas Armanda Simsona ģimenē sagaidīts nozīmīgs notikums – meita Patrīcija devusies piepildīt savu sapni, viņa nākamo mācību gadu aizvadīs tālajā Japānā. Kā raksta Patrīcijas mamma Iveta, tiek apbrīnota meitas vēlme, apņēmība un gribasspēks doties lielajā piedzīvojumā.