foto: Instagram
Britnija Spīrsa pirmo reizi komentē šķiršanos
Britnija Spīrsa.
Slavenības
2023. gada 21. augusts, 17:44

Britnija Spīrsa pirmo reizi komentē šķiršanos

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļā izskanēja informācija, ka amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa un viņas vīrs fitnesa treneris, modelis un aktieris Sems Asghari šķiras pēc 14 mēnešu ilgas laulības. Šo ziņu apstiprināja Sems, bet pati Britnija tikmēr klusēja. Viņa pirmo komentāru sniegusi nedēļas nogalē.

Popzvaigzne pirmo reizi publiski komentējuši šķiršanos no vīra Sema Asghari.

Pagājušajā nedēļā tika ziņots, ka pāris šķīries pēc nedaudz vairāk kā gadu ilgas laulības, ko Sems vēlāk apstiprināja arī savā “Instagram” ierakstā.

Britnija sākotnēji izvēlējās nekomentēt runas par šķiršanos – tā vietā viņa “Instagram” stāstīja, ka vēlas pirkt zirgu. Par šķiršanos viņa pirmo reizi izteikusies “Instagram” ierakstā tikko aizvadītajā nedēļas nogalē.

Video, kur viņa redzama dejojam savās mājās Dženetas Džeksones skaņdarba “If” pavadībā, Britnija papildinājusi ar garu ierakstu: “Kā visi zina, mēs ar Hesamu vairs neesam kopā… seši gadi ir ilgs laiks, lai būtu kopā ar kādu, tāpēc esmu nedaudz šokēta, bet... es neesmu šeit, lai paskaidrotu, kāpēc, jo tā godīgi nav neviena nav darīšana!!!”

“Bet, godīgi sakot, es vairs nevarēju izturēt sāpes!!! Kaut kādā telepātiskā veidā esmu saņēmusi tik daudz ziņojumu, kas izkausē manu sirdi, no draugiem, un es jums pateicos!!!”

Turpinājumā popzvaigzne atzinās, ka sajutusi, ka “pārāk ilgi tēlojusi stipro”, un piebilda: “Mans “Instagram” konts var šķist ideāls, taču tas ir tālu no realitātes un es domāju, ka mēs visi to zinām!!!”

Britnija Spīrsa un Sems Asghari “Instagram” bildītēs

gallery icon

“Tāpēc es būšu tik stipra, cik varu un darīšu visu iespējamo!!!” – Britnija rakstīja noslēgumā. “Un man patiesībā iet diezgan sasodīti labi!!! Jebkurā gadījumā, lai jums jauka diena un neaizmirstiet smaidīt!!!”

Britnija un Sems iepazinās 2016. gadā, kad viņš atveidoja lomu videoklipā dziedātājas hitam “Slumber Party”.

Drīz pēc tam abi sāk satikties. 2021 gadā pāris paziņoja par saderināšanos. Tas bija divus mēnešus pirms Britnijai izdevās tiesas ceļā panākts atbrīvošanu no 13 gadus ilgās aizbildniecības. Kā zināms, tiesā dziedātāja atklāja, ka visu šo gadu laikā tēvs, kurš bija viņas oficiālais aizbildnis, liedza viņai precēties un radīt bērnus, kā arī pilnībā kontrolēja dziedātājas finanses.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon

2022. gada jūnijā Britnija un Sems salaulājās skaistā, pasakai līdzīgā ceremonijā, kuru apmeklēja arī vairāki no popzvaigznes slavenajiem draugiem. Viesu vidū bija Madonna, kāzu kleitas autore Donatella Vesrače, Parisa Hiltone un Selēna Gomesa.