foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
Elvisa Preslija mazmeita atklāj bērna vārdu, ko iedvesmojis rokenrola karalis. Jaundzimušais sagaidīts ar surogātmātes palīdzību
Elvisa Preslija mazmeita Railija Keofa.
Slavenības
2023. gada 10. augusts, 18:30

Elvisa Preslija mazmeita atklāj bērna vārdu, ko iedvesmojis rokenrola karalis. Jaundzimušais sagaidīts ar surogātmātes palīdzību

Jauns.lv

Aktrise Railija Keofa (34) ir rokenrola karaļa Elvisa Preslija un Priscillas Preslijas mazmeita. Pērn viņa ar surogātmātes palīdzību sagaidīja pasaulē savu pirmdzimto, taču tikai tagad atklājusi meitas vārdu un pastāstījusi, ka tam ir cieša saistība ar meitenītes vecvectēvu Elvisu.

Aktrise Railija Keofa, kura nesen nofilmējusies galvenajā lomā muzikālā TV mini seriālā “Daisy Jones & the Six”, ir ļoti noslēgta, runājot par savu privāto dzīvi. Taču nesen viņa sniegusi nelielu ieskatu savā ģimenes dzīvē.

Elvisa Preslija mazmeita Railija Keofa 2023. gadā

gallery icon

Nelaiķes Lizas Marijas Preslija meita - 34 gadus vecā Keofa - pastāstījusi par to, kāda ir viņas dzīve kā jaunajai māmiņai.

Aizvadītā gada augustā Railija ar vīru Benu Smitu-Pītersonu sagaidīja pasaulē savu pirmo bērniņu.

foto: ddp/JPI Studios/Jill Johnson / Vida Press
Railija Keofa ar vīru Benu Smitu-Pītersenu "Oskara" balvu ceremonijas "afterparty" ballītē 2023. gada martā.

Keofa tagad atklājusi, ka viņu meita piedzimusi ar surogātmātes palīdzību, lai gan aktrise pati ir spējīga iznēsāt bērnu.

Aktrise žurnālam “Vanity Fair” pastāstījusi, ka lēmums izmantot surogātmātes palīdzību bijusi “labākā izvēle”, jo viņa aizvien cīnoties ar Laimas slimības sekām.

foto: 4CRNS, WCP / BACKGRID/ Vida Press
Railija Keofa ar vīru un meitu.

Intervijā, ļaujot “Vanity Fair” reportierim nedaudz ielūkoties savā privātajā dzīvē, Railija pirmo reizi publiski atklājusi, kāds ir viņas meitas vārds, kā arī pastāstījusi, ka tam ir vistiešākā saistība ar rokenrola karali Elvisu Presliju, kurš ir viņas meitas vecvectēvs.

Aktrise publikācijā pastāstījusi: “Viņas vārds ir Tupelo.”

Elvisa Preslija mazmeita Railija Keofa

Elvisa Preslija mazmeita aktrise un modele Railija Keofa. Viņas vecāki ir Liza Marija Preslija un Denijs Keofs.

gallery icon

Vārda izvēle liks atplaukt smaidam Prelslija fanu sejās. Tupelo ir pilsēta, kurā rokenrola karalis nāca pasaulē 1935. gada 8. janvārī. Šī ir septītā lielākā pilsēta Misisipi štatā, ASV, un tiek uzskatīta par Ziemeļmisisipi tirdzniecības, rūpniecības un kultūras centru.

Lēmums nosaukt meitu vārdā Tupelo radies vēl pirms kinoteātros nonāca Elvisa Preslija biogrāfiskā filma ar aktieri Ostinu Batleru galvenajā lomā.

Elvisa Preslija meita un mazmeitas

Rokenrola karaļa Elvisa Preslija meita Liza Marija Preslija ar savām meitām Railiju Keofu un dvīnēm Finliju un Hārperi Lokvudām.

gallery icon

Keofa pastāstījusi, ka vārds Tupelo izvēlēts kā aizkustinošs veltījums viņas vectēvam un “tāpēc, ka tas nav labi zināms vārds vai personvārds saistībā ar manu ģimeni, tas nav kā Memfisa vai tamlīdzīgi”.

Tomēr jaunajā biogrāfiskajā filmā vairākkārt pieminēta mazā pilsēta, kas nozīmē, ka Tupelo kļuva par labi pazīstamu orientieri kino skatītāju un Elvisa fanu vidū.

Lizas Marijas Preslijas meita Railija Keofa

gallery icon

Railijas Keofas meitas vidējais vārds ir dots par godu Railijas brālim Bendžaminam Stormam Keofam. Storma ir arī mazās Tupelo vidējais vārds.

Bendžamins beidza dzīvi pašnāvībā 2000. gadā, būdams vien 27 gadus vecs.

Elvisa Preslija mazdēls Bendžamins Preslijs Keofs

gallery icon