foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Alla Pugačova Vaikules festivālā parāda jauno seju. Vai jūs spējat noticēt, ka tā ir viņa?
Par karstu sarunu tēmu kļuvis 74 gadus vecās Allas Pugačovas jaunais izskats.
Slavenības
2023. gada 2. augusts, 11:50

Alla Pugačova Vaikules festivālā parāda jauno seju. Vai jūs spējat noticēt, ka tā ir viņa?

Žurnāls "Kas Jauns"

Aizvadītajā nedēļā latviešu dziedātājas Laimas Vaikules festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala ’23" goda viesi bija par Krievijas estrādes primadonnu savulaik dēvētā Alla Pugačova ar vīru, izcilo humoristu un parodētāju Maksimu Galkinu. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", daudzi bija pārsteigti, kā tagad izskatās Alla.

Uz festivāla norises vietu slavenību pāris ieradās melnā busiņā, kas Dzintaru koncertzāles teritorijā iebrauca pa dienesta vārtiem. Tā kā laikapstākļi festivāla viesus piektdienas vakarā nelutināja un lija lietus, Galkins gudru domu uz festivālu bija paķēris līdzi lietussargu, galanti parūpēdamies, lai Pugačova nesalītu.

Slavenības pie Dzintaru koncertzāles ieejas aizkulisēs sagaidīja festivāla namamāte Laima Vaikule, kuras dzīvesbiedrs Andrejs Latkovskis augstos viesus pavadīja līdz sēdvietām koncertzālē, kurā pulcējās apmeklētāji. Slavenību parādīšanās izraisīja mērenu satraukumu – daudzie Galkina un Pugačovas fani neminstinājās un metās apsveikt Jūrmalā vasaru pavadošās kaimiņzemes zvaigznes, fotografējās un priecājās par iespēju būt tik tuvu Krievijas šovbiznesa augstākās raudzes spīdekļiem. Koncerta laikā Alla Pugačova un Maksims Galkins rāmi baudīja uzstāšanos un izskatījās apmierināti ar pasākuma apmeklējumu.

Tikmēr par publikas karstāko sarunu tēmu kļuvis 74 gadus vecās Allas Pugačovas jaunais izskats. Skatuves māksliniece, kura jau gadiem regulāri neļauj sev novecot ar plastiskās ķirurģijas un citām jaunības saglabāšanas metodēm, šovasar sejas vaibstos ir mainījusies vēl izteiktāk nekā iepriekš. Protams, viņas sejas āda ir nostiepta, bet lielākās izmaiņas veido sašaurināta deguna forma un akcentētā augšlūpa.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon

Arī ģērbšanās stils un matu sakārtojums Allai ir mūsdienīgāks nekā, piemēram, pirms deviņiem gadiem, kad viņa atbraucam ar vilcienu tika sagaidīta Rīgas Centrālajā stacijā un pēc tam ar limuzīnu aizvizināta uz festivālu "Jaunais vilnis" Jūrmalā.

Alla Pugačova un Maksims Galkins ierodas Rīgā

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!