foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ričarda Šlesera sievai 2500 dolāru dārga somiņa
Ričards un Dana Šleseri.
Slavenības
2023. gada 4. augusts, 06:37

Ričarda Šlesera sievai 2500 dolāru dārga somiņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Saeimas deputāta Ričarda Šlesera sieva Dana Šlesere, šķiet, seko vīramātes Ineses Šleseres augstajiem stila standartiem un izvēlas dārgus luksusa zīmolu aksesuārus, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Dana Šlesere, kura ir mamma par oligarhu dēvētā politiķa Aināra Šlesera un viņa kundzes Ineses pirmajam mazbērnam Dāvidam Aināram Šleseram, ar Ričardu Šleseru apprecējās aizvadītā gada 29. aprīlī.

Laulības ceremonija norisinājās Rīgas Vecajā Svētās Ģertrūdes evaņģēliski luteriskajā baznīcā, un apprecoties Dana Molotanova pieņēma vīra uzvārdu. Tāpat jaunlaulātie noslēguši laulības līgumu, kas vēsta: “Visa manta, gan kustamā, gan nekustamā, kura tiks iegūta turpmāk laulības laikā un ko iegūs kāds no laulātajiem, būs tikai šī laulātā īpašums.”

Kas tad īsti ir politiķa un uzņēmēja Aināra Šlesera jaunā vedekla? Par sevi pirms pāris gadiem Dana pati stāstījusi kādā raidījumā Latvijas Radio 4. Pēc profesijas viņa ir menedžere, specializējusies starptautiskajās attiecībās. “Esmu dzimusi Ventspilī, bet skolā gāju jau Rīgā. Beigusi arī mūzikas skolu. Šobrīd strādāju ar lielām kompānijām un attīstu pati savu zīmolu. Manas aizraušanās ir mūzika un sports. Spēlēju flautu un saksofonu, dziedu un rakstu mūziku. Agrāk uzstājos ar dažādām mūzikas grupām. Par savas dzīves mērķi uzskatu parādīt, ka varam vairāk, nekā mums šķiet. Vēlos iedvesmot citus ar savu mīlestību un gudrību,” tā sevi raksturoja Dana, kura ar vīru Ričardu Šleseru kandidēja uz deputāta vietu 14. Saeimas vēlēšanās. Atšķirībā no laulātā drauga viņa gan netika Saeimā ievēlēta.

Starp citu, politiķes karjeru savulaik veidoja arī Danas vīramāte Inese Šlesere, kura krietnu laiku bija Saeimas deputāte. Inesei Šleserei piemīt priecējoši jaunavīgs un aktuālajām modes tendencēm atbilstošs stils. Viņa nebaidās ne no krāsām, ne no inovatīviem modes jauninājumiem un tos meistarīgi prot piemērot tieši sev, līdzekļus tērpiem un aksesuāriem nežēlojot. Te viņa uz pasākumiem devusies 1500 eiro vērtā džemperī, te ar 3000 eiro dārgu somiņu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ričards un Inese Šleseri.

Un, tāpat kā Inesei, arī viņas dēla Ričarda sievai Danai tīk luksusa modes zīmoli. Piemēram, nesen uz "Prāta vētras" koncertu Liepājā Dana Šlesere brīvā stila apģērbam bija pieskaņojusi "Gucci" zīmola somiņu, kas modes nama internetveikalā iegādājama par 2550 ASV dolāru jeb aptuveni 2291 eiro.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Tādu somiņu, kāda ir Danai, internetā var iegādāties par 2500 eiro.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!