foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press
Princis Viljams un princese Ketrīna nevēlas salauzt prinča Luisa mazo personību
Velsas prinča Viljama un princeses Ketrīnas jaunākā atvase - princis Luiss.
Slavenības
2023. gada 13. jūlijs, 16:11

Princis Viljams un princese Ketrīna nevēlas salauzt prinča Luisa mazo personību

Jauns.lv

Princim Viljamam un princesei Ketrīnai ir trīs kopīgi bērni, taču karaļnamam pietuvinātas personas teic, ka tieši par jaunāko atvasi - princi Luisu - vecāki raizējoties visvairāk.

Velsas princis un princese apprecējās 2011. gada aprīlī. Viņi ir vecāki princim Džordžam, princesei Šarlotei un princim Luisam, kuru sagaidīja pasaulē trīs gadus pēc meitas piedzimšanas, padarot viņu par pastarīti ģimenē.

Princis Luiss vēro “Trooping the Colour” parādi 2023. gada jūnijā

gallery icon

Tieši tas arī esot iemesls tam, kāpēc, pēc dažu avotu domām, pāris pret Luisu izturoties “citādi” nekā pret Džordžu un Šarloti. Vecāki pret pastarīti esot “pielaidīgāki”, atļaujot viņam sabiedrībā vairāk nekā vecākajam brālim un māsai.

Princese Šarlote uzmana jaunāko brāli princi Luisu

gallery icon

Sarunājoties ar žurnāla “OK!” britu izdevuma reportieri kāda karaļnamam pietuvināta persona izteikusies: “Viljams un Keita pret Luisu ir pielaidīgāki, jo viņš ir ģimenes pastarītis. Viņi nevēlas salauzt viņa mazo personību.”

Princis Viljams un Keita Midltone pēdējā gada laikā aizvien biežāk ņēmuši visus trīs bērnus līdzi uz dažādiem sabiedriskajiem pasākumiem, uz Luisam katru reizi ar savu uzvedību ir izdevies nokļūt visu uzmanības centrā.  

Nebēdnīgais princis Luiss karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinībās

Ceturtdien Londonas centrā notikušajās karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinībās vienu no galvenajām lomām noteikti ieņēma mazais princis Luiss, Kembridžas ...

gallery icon

Pērn karalienes 70 gadu valdīšanas gadadienā Luisa grimases uz Bakingemas pils balkona izpelnījās lielāku uzmanību nekā pati gaviļniece, kurai par godu karaliskā ģimene pulcējās uz balkona. Tāpat daudzi karaļnama fani atceras sagurušā Luisa niķus pērn militārās parādes laikā, kad princeses Ketrīnas jaunākais dēls publiski aizklāja ar roku mammai muti un parādīja mēli un garu degunu.

Princim Luisam uznāk niķis militārās parādes laikā

gallery icon

Daudzi ar neviltotu interesi gaidīja, ko pastrādās princis Luiss, apmeklējot vectēva karaļa Čārlza III kronēšanu šā gada maijā. Lai gan Viljama un Ketrīnas dēls šoreiz uzvedās kā liels puisis un nerādīja niķus, viņa grimases uz Bakingemas pils balkona jau atkal sasmīdināja fanus.

Princis Luiss uz Bakingemas pils balkona karaļa Čārlza III kronēšanas dienā

gallery icon

Velsas princis un princese ar visiem trim bērniem apmeklē Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā 2023. gadā

gallery icon

Kembridžas hercogi ved visus trīs bērnus uz pirmo dienu jaunajā Lambrūkas skolā

gallery icon