Slavenības
2023. gada 9. jūlijs, 06:06

Ekskluzīvās fotogrāfijās atklāts, kā Megana un Harijs ar bērniem pavadīja ASV Neatkarības dienu

Jauns.lv

Amerikas Savienotajās Valstīs Neatkarības diena ir lieli svētki, ko nācija ik gadu atzīmē ar milzu vērienu. Pilsētās notiek krāšņas parādes, ko vēro tūkstošiem skatītāju. Šogad 4. jūlija parādes skatītāju rindās aculiecinieki atpazinuši arī princi Hariju un Meganu Mārklu ar abiem bērniem.

Amerikāņu dzīvesveidu pieņēmis arī 38 gadus vecais Saseksas hercogs. Otrdien, 4. jūlijā, viņš redzēts ar divus gadus veco meitu princesi Lilibetu uz rokām, vērojam Neatkarības dienas parādi netālu no savām mājām Montesito, Kalifornijā.

Aculiecinieks, kurš dalījās ar fotogrāfijām ar izdevumu “New York Post”, pastāstījis, ka Megana Mārkla (41) arī apmeklējusi šo pasākumu kopā ar abu četrus gadus veco dēlu Ārčiju.

“New York Post” rīcībā esošajās fotogrāfijās Harijs ir redzams džinsos un haki krāsas kreklā ar pieskaņota toņa beisbola cepuri un saulesbrillēm. Lilibeta bija saģērbta daudz patriotiskāk. Princesei bija balta kleita ar zilu ziedu apdruku, baltas pusgarās zeķes un sarkanas kurpes.

Saseksas hercogu pāris ievācās 14,6 miljonus dolāru vērtajā īpašumā Montesito 2020. gadā pēc atkāpšanās no britu karaļnama pienākumu pildīšanas un pārcelšanos uz dzīvi ASV.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon

1670 kvadrātmetru lielajā savrupmājā ir deviņas guļamistabas un 16 vannasistabas, bet teritorijā ir kūts, kas pilna ar izglābtiem putniem.

Viņu piecus akrus (divi hektāri) lielajā īpašumā ir arī rožu dārzs, gadsimtu veci olīvkoki un āra picas krāsns, kā arī baseins, rotaļu laukums, virtuves dārzs, kurā aug dārzeņi, tenisa korts, viesu nams ar divām guļamistabām, tējas namiņš un bērnu rotaļu māja, – iepriekš vēstīja izdevums “Page Six”.

Princis Harijs ar Baraku un Mišelu Obamām

gallery icon

Viņi dzīvo tuvu saviem slavenajiem draugiem, kuru skaitā ir Elēna Dedženeresa un Opra Vinfrija, pēdējai no kurām pāris 2021. gada martā sniedza skandalozi atklātu interviju.

Mārklas mamma Dorija Raglenda dzīvo Losandželosā, gandrīz divu stundu brauciena attālumā.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

Harijs un Mārkla atzīmēja 4. jūliju Kalifornijā, kas nozīmē, ka nedēļas nogalē viņi nebija Safolkā, Anglijā, kur kāzas svinēja viņu draugs Džeks Manns un viņa līgava osteopāte Izabella Klārka.

Tiek ziņots, ka 40 gadus vecais Manns bijis Harija “neoficiālais līgavaiņa vedējs” viņa kāzās ar Mārklu 2018. gada maijā.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon